STANISLAV ODLUČIO DA SMUVA MAJU, MIONA NA "APARATIMA!" Šok-preokret u Eliti, Jovanovićeva kipti od besa zbog priznanja bivšeg!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je saznala da je Stanislav bacio oko na Maju Marinković.

STANISLAV ODLUČIO DA SMUVA MAJU, MIONA NA "APARATIMA!" Šok-preokret u Eliti, Jovanovićeva kipti od besa zbog priznanja bivšeg!

Foto: youtube.com/@zadruga_official, pixabay.com

Učesnice Elite Maja Marinković zbližila se sa cimerom Stanislavom Krofakom tokom sinoćnje žurke, a nastavili su i posle toga da ćaskaju jer im je prijalo društvo! Naime, Stanislav je Maji nastavio da tokom noći deli komplimente, pa je ona rešila da mu da šansu da je što bolje upozna. 

- Mislim da će pored mene da ti bude odlično ovde. Imačeš nekoga kome možeš da veruješ, jer ne smeš da zaboraviš da je ovo leglo zmija! Ne mislim na sve ljude naravno, ali ima dosta žena koje se tako ponašaju, tako da ćeš brzo i sam u sve da se uveriš - pričala je starleta.

Stanislav Krofak je danas gostovao u radio-emisiji, gde je priznao simpatije prema Maji, pa otkrio da li postoji šansa da započne romansu u rijalitiju:

 

- Ja sam slobodan dečko, uvek sam iskren - rekao je Stanislav.

- Da li ima neko ko ti je poseban simpatičan od žena? - pitala je Kačavenda.

- Pa ne znam, fizički Maja - rekao je Stanislav.

- Reci mi da li nemaš emocije prema bivšoj, je l' se sve ugasilo? - pitao je Janjuš.

- Nemam emocije, skroz se iskručilo, ja sam malo čudan, ne volim izdaje i laži - rekao je Stanislav.

- Da li se kaješ što si dozvolio bivšoj devojci da uđe u rijaliti? - potao je Janjuš.

- Ne, bila je kod mene, i video sam da je odsutna, imala je samo ambiciju za pevanje, i kada je dobila taj poziv, video sam kako reaguje, pitala me je, ja sam joj rekao da podržavam njenu odluku, jer da sam branio možda bih imao grižu savest - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading