ONE SU SMRDULJE, NE MENJAJU DONJI VEŠ I NOSE UŽEGLE STVARI! Anđelo URNISAO Bojanu i Anđelu! Situacija dovedena do usijanja!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja devojka se oblači provokativno, ja mogu da joj kažem šta mi se ne sviđa, pričao je maneken!

ONE SU SMRDULJE, NE MENJAJU DONJI VEŠ I NOSE UŽEGLE STVARI! Anđelo URNISAO Bojanu i Anđelu! Situacija dovedena do usijanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici rijalitija Elita Bojana Pavlović i njen cimer Anđelo Ranković ušli su u sukob zbog provokativnog oblačenja njihovih devojaka, pa se pričalo na temu higijene i Beloj kući. Naime, maneken je bio odlučan da potkači pred svima Bojanu i Anđelu Šparavalo, pa je objasnio da je shvatio da ne vode računa o tome da uvek nosi čist donji veš.

Moja devojka se oblači provokativno, ja mogu da joj kažem šta mi se ne sviđa, ali ona to ako ne želi ne mora da usliši. Ja je ne teram ni na šta. Vidim da ima partnerki koje nose po mesec dana istu garderobu i samo smenjuju bez da operu neke stvari. Ove dve ovde, znate na koga mislim, nose užege gaće, to je užas jer se ponašaju kao smrdulje - rekao je Anđelo, a Bojana se nadovezala:

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela i Bojana

 

- A kako je tvoja devojka izašla na Elitoviziji, ona je totalno časna? Nemoj da morališeš, pileća nožice. Ja nikada nisam imala toliko mlađu devojku i pokušavam da se prilagodim uz njene godine, meni ne smeta kada se ona oblači provokativno već joj samo možda dam smernicu kako bi trebalo, ali ona uvek uradi po svome. Ovo što pričaš za donji veš je čista laž, tako da nemoj da nas diraš da ne bi imao posledice, nećemo ni mi tebe! 

Na ove reči manekena nije mogla da ostane imuna ni Anđela.

- Kad smo izašli da nastupamo pevali smo "Pare, pare", modelsice su se tako oblačile, a tema je bila maskenbal, pa sam ja iznela zadatak. Moj stil je sportski i nosim samo kačkete i trenerke, ovo je bilo samo zbog šoua - rekla je ona. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading