VEĆE PONIŽENJE ANELI NIJE DOŽIVELA: Voditelj je isprozivao JAVNO, od ovoga neće moći da se OPORAVI!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelnu učesnicu "Elite" često prozivaju na društvenim mrežama, a sada se oglasio i Osman Karić!

VEĆE PONIŽENJE ANELI NIJE DOŽIVELA: Voditelj je isprozivao JAVNO, od ovoga neće moći da se OPORAVI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića i nekadašnji voditelj radio-emisije "Amnezija", isprozivao je javno takmičarku "Elite" Aneli Ahmić. On je objavio njenu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, pa joj je u sebi svojstvenom stilu posvetio sledeće stihove:

- Uradila noge, išla na joge, noga joj duža, usluge pruža. Stoapalo Big Fud, pisao joj poruke Robin Hud - započeo je Osman, pa nastavio:

- Šta bi rekla njegova tašta? Devojci tvojoj baš radi mašta. Noge nek ti vrati, kod mene na ručak danas da svrati, da joj taštica tvoja nogice skrati - nastavio je Karić, pa zaključio:

- Vrati mom zetu noge, a konju glavu, izvadi iz usta taj džoint i travu - dopisao je Karić.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić isprozivao Aneli

Nije poznato ko je druga osoba kojoj se Osman obratio putem storija. Prethodno je Karić isprozivao i Anelinog bivšeg partnera Asmina Durdžića.

- Kažu hoće da nas tuže, neće oni više sa nama da se druže. Često prete, hoće da se svete, a ne znaju oni da od takvih mi pravimo konfete, koje po vazduhu lete. Prave lažne frke, klade se na konje kada su trke. Kockaju, varaju, međusobno k... Pljunu, pa ližu i poraze nižu. Ja sam "kralj Elite", uvaljujem im ...e! - napisao je Osman.

- Alibaba, isto važi i za tebe - ili si Ali ili si Baba. Ako tužiš, sve ti džaba. Ulaziš u igru iz koje se teško izlazi, na prepreke se razne tu nailazi. Budi muško, a ne Duško Dugouško. Uđi, vidi, pobedi ili zauvek ućuti - poručio je Karić Asminu putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: pixabay.com, printscreen/facebook, ST/Vladimir Lukić

Osman Karić je nešto ranije isprozivao i Asmina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mikan

14.02.2024 00:42

voditelj??????