OSMAN KARIĆ BRUTALNIJI NEGO IKAD: Pljuštale prozivke zbog Stefana, svi pomislili da je UDARIO na Jovanu misicu, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanov otac napravio haos na društvenim mrežama!

OSMAN KARIĆ BRUTALNIJI NEGO IKAD: Pljuštale prozivke zbog Stefana, svi pomislili da je UDARIO na Jovanu misicu, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel,ST/Vladimir Lukić

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, obratio se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i posvetio niz storija svom sinu. Osman je, u svom stilu, opisao Stefana.

- Vaspitan da poštuje roditelje i starije, da bude vredan i marljiv i ljudima dopadljiv. Da verbalno verbalnim vraća, da poštuje sve dobre ljude kao da su mu braća. Da ne dira nikog prvi, u svađam uvek da bude drugi. Od sile, silom da se brani, u ratu ako mora samo da rani. Najviše voli da sluša pesme u kafani - započeo je Osman.

Republika

Foto: Instagram.com

Prva objava Osmana Karića

Karić je potom napisao storiji, koji su mnogi povezali sa Jovanom Ljubisavljević zbog toga što je pomenuo njen inicijal.

- Godinu dana legije, skoro završio na klinici ortopedije, bio pred zidom plača, vukla ga nostalgija, pa se vratio na most ispod kog protiče Rača. Bio letos dva puta na moru, jednom Dubai, pa onda u Crnu Goru. Nekima je trn u oku, ali njega boli, takve j... na Adi Bojani onako u skoku, kao američku foku u Besnom Foku.

Nosi majicu "može se meni", dok takve kupa u moru na pjeni. Na ruci precrtao slovo "J". Pištolj je stavio na ulcinjski pesak, zaboravio, nekad se mala sa tobom bavio, sad mu se na tebe ne diže, totalno se olabavio.

Ko se pronađe, baš me briga, jer ti si, srećo, druga liga. Ko razume, shvatiće, ko ti plaća, tebe uvek vratiće - dodao je Osman.

Republika

Foto: Instagram.com

Druga objava Osmana Karića

Kako su mnogi pomislili da proziva misicu, Osman se još jednom oglasio.

- I čisto da se ogradim, da me pogrešno ne shvate. Nije Jovana misica u pitanju! Hvala! - poručio je Osman.

Svi se i dalje pitaju na koga je Osman mislio, a da li je u pitanju neka bivša zadrugarka, ostaje da saznamo.

Republika

Foto: Instagram.com

Treća objava Osmana Karića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading