CAR BESAN NA MAJU MARINKOVIĆ: Ne vadi njihov odnos iz usta, hitno se oglasio iz Crikvenice, a evo šta zapravo misli o ANELI I JANJUŠU! ŠOK!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se oglasio nakon što je Maja rekla da je nestabilna zbog njihove veze!

CAR BESAN NA MAJU MARINKOVIĆ: Ne vadi njihov odnos iz usta, hitno se oglasio iz Crikvenice, a evo šta zapravo misli o ANELI I JANJUŠU! ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je nedavno izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što razmišlja o prethodnom odnosu, aludirajući na Filipa Cara, a on se hitno oglasio i udario na bivšu devojku.

- Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentirajući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Maja Marinković

Car je progovorio i o ostalim odnosima u Beloj kući i učesnicima "Elite".

Kako ti se čine Anđelo i Anita i Matorino konstantno ljubomorisanje zbog njihovog odnosa?

- Anđelo i Anita mi se čine toliko fejk da je nerealno. Drugačije je kad poznajete ljude, kad ste živeli s njima, znate tačno kako stvari stoje. Anđelo je zainteresovan za Anitu isto ko što je bio za Rešićku. Matora je zaista pukla tek sad napolju iz ove prizme videći pokoji klip i naslov na portalu, vidim da je neispravna. Spominje ljude iz spoljnog sveta kao Šebeza i još neke njene bivše drugare totalno bespotrebno to se ne radi i time pokazuje da nema taj kodeks koji je pričala da ima. Njeni napadi i napadi drugih na Anđela i Anitu njima samo pomažu da se više vežu jačaju a i da dobiju veću podršku ljudi. Ali da to vidim kao iskreno ne vidim jer ni Anđela ni Anitu ne vidim kao iskrene rijaliti igrače nego itekako kao promišljene i namazane. Ma da u suštini su mi i jedno i drugo nekako ok kao ljudi i nisu meni osobno loši ne vidim tu emociju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Janjuš

Kako komentarišeš to što Maja konstantno podbada Janjuša i Aneli, da li misliš da je to zato što ima emocije prema njemu?

- Tu priču isto ne podržavam, ali neću komentarisati, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata i kada sam osjetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentiram i to je to… Nije trebalo da ulazi ove godine - rekao je Car za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mica

13.02.2024 01:48

Car caruje

Osman

13.02.2024 06:11

O moj Filipe. Pa to je tvoja ciljna grupa. Ti si u zivotu imao samo takve, bez grama mozga i nemoralne. Od Maje je, koliko znam, jedino Aljeks nemoralnija, a i sa mozgom, nije bas da se mjeri u gramima, ali je u velikom deficitu.