OVAKO JE MILJANA PROGANJALA ZOLU: Pojavili se novi SKANDALOZNI dokazi, Kulićeva ponovo LAŽE u Eliti!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola raskrinkao bivšu devojku, nakon što je iznela laž o njemu u Eliti!

OVAKO JE MILJANA PROGANJALA ZOLU: Pojavili se novi SKANDALOZNI dokazi, Kulićeva ponovo LAŽE u Eliti!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Diskvalifikovani takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola i dalje boravi u Beču, dok je njegova bivša devojka Miljana Kulić u rijalitiju, u koji se vratila u petak, nakon skandala u austrijskoj prestonici. Miljana je u "Eliti" nakon povratka saopštila Marku Đedoviću da je Zola stupio u kontakt sa njom i da joj je rekao da je voli, a Čolić je demantovao ovo.

Naime, on je objavio prepiske sa Miljanom u kojima se vidi da ona traži od njega da joj se javi i emotivno ga ucenjuje, kao i da više puta pokušava da ga pozove putem audio, ali i video-poziva.

- Javi se na minut, nećeš me ni čuti ni videti. Nije ti nimalo žao? - pisalo je u porukama koje je Kulićeva poslala svom bivšem.

- Ma ne laže, nije ona u tom fazonu - napisao je Zola.

Republika

Foto: Instagram.com

Privatne prepiske Miljane i Zole

Inače, Miljana je navela i da je Asmin Durdžić od Zole tražio da rastavi Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, što izgleda nije tačno. 

Durdžić je stupio u kontakt sa Zolom, a prepise je javno objavio, u kojim Čolić kaže da Miljana priča laži, pa mu dao vetar u leđa za njegovu vezu sa Stanijom Dobrojević. 

- Šta ti pričaš da sam ja tebe zvao da razdvojiš Aneli  i Janjuša? - upitao je Asmin Zolu, a on mu je odgovorio:

- Druže, jesi li ti normalan? Ti nam pričao sve najgore o Aneli i govorio kako se srećan jer si uspeo da je se rešiš i nađeš ženu poput Stanije, pusti Miljanu i njene boleštine to radi namerno jer želi da ja uđem bato, a meni puca k*rac za njima svima nastavljam dalje svojim životom. Poz za tebe i budi dobar prema Staniji! Šta god ljudi pričaju ona ti je žena mangup. Pozdrav - napisao je Čolić.

- Hvala brate, vidim sve poludelo. Ova ušla i slala sve iste sekunde - dodao je Asmin Durdžić uz emotikone koje plaču od smeha. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zolina prepiska sa Asminom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

12.02.2024 20:09

Muljana mulja i lazinja. Devojci treba pomoc i to hitno

Milivoje

13.02.2024 02:42

Ko???Psiho mixy laze???Od kad????Pa ja ne znam da li je jedan put rekla nesto sto je vezano za nju a da je istina.Ja ne znam zasto su je vratili tamo i ko uopste nju slusa.