POTVRĐEN ULAZAK U ELITU: Biće burno, oglasila se produkcija, ovo menja SVE!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija Elite potvrdila dva ulaska, utorak veče biće burno!

POTVRĐEN ULAZAK U ELITU: Biće burno, oglasila se produkcija, ovo menja SVE!

Foto: shutterstock

Kao i svakog utorka, i sutra će biti organizovana žurka u "Eliti", gde će takmičari moći da se provesele do ranih jutarnjih časova uz muziku i đakonije. Oglasila se produkcija "Elite" i potvrdila da će sutra na imanje ući "Zvezda Granda" Mirna Košanin i pevač Miša Laguna.

Oboje su poznati po tome da uvek naprave lom i dobru atmosferu, te nema sumnja da će se takmičari "Elite" još jednom super provesti. Miša je dobro poznat takmičarima "Elite", kako je više puta ulazio u Belu kuću da zabavlja učesnike na raznim proslavama, a kako se za Mirnine nastupe uvek traži karta više, sigurno je da učesnike čeka nezaboravno iskustvo.

Inače, u Šimanovce u utorak stiže i bivši zadrugar Miki Đuričić, koji će gostovati u emisiji "Amidži šou". Miki je krajem prošle godine najavio da će uskoro postati voditelj "Elite", a da li će se to desiti već u februaru, ostaje da ispratimo.

Republika

Foto: Instagram.com

Miki Đuričić stiže u Šimanovce

- Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti - objasnio je Miki tada za domaće medije.

Fanovi rijalitija "Elita" i dalje čekaju da Miki uđe u Belu kuću kao voditelj, a pred Novu godinu pojavio se na "Elitoviziji" kao član stručnog žirija, zajedno sa Dejanom Dragojevićem, Davidom Dragojevićem i Dejanom Milićevićem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading