ZOLA SE VRAĆA NA TV EKRANE: Uživo iz Beča odgovara na Miljanine OPTUŽBE da je NARKOMAN!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola najavio svoje gostovanje, odlučio da uzvrati bivšoj!

ZOLA SE VRAĆA NA TV EKRANE: Uživo iz Beča odgovara na Miljanine OPTUŽBE da je NARKOMAN!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Skandalozna Miljana Kulić se u petak vratila u "Elitu", a od tad ne prestaje da priča o svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, za kog je navela da je neprestano koristio neprestane supstance tokom zajedničkog boravka u beču. Zola je rano jutros odlučio da se obrati javno, putem storija na društvenoj mreži Instagram i demantuje Miljanine navode.

Republika

Foto: TikTok.com, Društvene mreže

Miljana i Zola na aerodromu u Beču

- Kao i prethodnih mesec i više dana, ponovo čitam na portalima raznorazne laži od dotične osobe (Miljane). Nije mi zbog laži, nego mi je da se sazna cela istina sa dokazima! Odlučio sam da neću više da ćutim, dok bilo ko moje ime uzima u usta. Ali i to sam odlučio jer mi trenutno tako odgovara, a ne jer me je bilo ko upalio sa lažima - započeo je Zola.

- P.S. Uskoro reportaža direkno iz Beča, bićete obavešteni na kom TV programu i YT kanalu - poručio je Čolić putem storija, te istakao da 17. februara ima zakazan nastup u Švajcarskoj i da se vraća starom poslu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana se žali Janjušu na Zolu

Podsetimo, Kulićeva se juče požalila Marku Janjuševiću Janjušu na Čolića.

- Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča - pričala je Kulićeva, a više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebalo da reaguje i pomogne sinu jer je vidljivo da je on u jako lošem stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading