MILJANA KULIĆ NAŠLA NOVOG FRAJERA: Nakon SKANDALA sa Zolom uhvaćena u ZAGRLJAJU ovog muškarca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar "Elite" je danima dozivao Miljanu Kulić, javno joj priznao sve!

MILJANA KULIĆ NAŠLA NOVOG FRAJERA: Nakon SKANDALA sa Zolom uhvaćena u ZAGRLJAJU ovog muškarca! (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Miljana Kulić

Takmičar "Elite" Darjan Radomirović danima je priželjkivao da se diskvalifikovana učesnica Miljana Kulić vrati u rijaliti i javno je priznao da je počeo da gaji simpatije prema njoj. Kad ju je sinoć ugledao na vratima Bele kuće, pojela ga je trema.

Miljana se nakon kraćeg boravka van rijalitija vratila u Belu kuću, a svi su primetili koliko se Darjan promenio kad ju je ugledao, što je bila i jedna od tema u emisiji "Pitanja novinara".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sevaju varnice između Miljane i Darjana

- Darjane, ti si se toliko pogubio i usplahirio nakon Miljaninog ulaska, odmah si uzeo parfem da se namirišeš? - pitao je Darijana novinar u emisiji.

- Tako je, to mi je bilo ispunjenje želje što se ona vratila, imao sam tremu da odem da se javim ali sam morao da joj se približim i da je ispitam neke stvari. Bojao sam se da napravim prvi korak ali sam ipak to uradio. Već sam joj rekao da nikad lepše nije izgledala i jako srećno deluje i rasterećeno. Pored nje se osećam relaksirano i srećno i stvarno mi se dopada - rekao je Darijan.

- Miljana, imaš veliku podršku za vezu sa Darjanom, kako ti se sviđa on? - nastavio je novinar.

- Meni je majka rekla da me Darjan nauči da radim kućne poslove da izađem kao prava domaćica. Na svakom je mestu sve na svome mestu, telo, građa, oči, pogled sve je top. Ne volim puno ljudima da dajem komplimente da se ne uzdignu previše. Ovo što Darijan radi nije gluma, on mene iskreno voli, ja to znam da procenim - izjavila je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Darjan razmenjuju nežnosti

Miljana i Darjan su se izgrlili uživo u emisiji, a da li će uskoro stupiti u vezu, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading