MILJANE LAŽE, NA BOGA NE MISLI: Pokušala da obmane fanove, na sve načine hoće da im IZOTIMA PARE!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušava da se opravda nakon raskrinkavanja!

MILJANE LAŽE, NA BOGA NE MISLI: Pokušala da obmane fanove, na sve načine hoće da im IZOTIMA PARE!

Foto: tiktok.com/printscreen

Nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Elita", Miljana Kulić je odlučila da poseti Beč kako bi se sastala sa svojim bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, do ovog susreta još uvek nije došlo, a situacija dobija novu dimenziju večerašnjim mečom na TikToku između Miljane i Filipa Cara.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Beč

Lazar Čolić Zola je izjavio da će se sastati sa Miljanom ukoliko pobedi Filipa Cara u njihovoj onlajn borbi. Trenutno, Filip vodi sa 2:0 u rundama, a igraju do 5 pobeđenih. Ovo takmičenje na društvenim mrežama moglo bi značajno da utiče na dalji razvoj događaja.


Miljana se oglasila uživo iz Beča i otkrila da trenutno boravi kod svoje drugarice Sneže. Izjavila je da joj je odlično kod drugarice, a šuška se da Zola misli da je došla baš zbog njega. Međutim, tokom uključenja, Miljana je morala da opomene drugaricu zbog glasne muzike koja je bila prisutna u pozadini. 

Super mi je ovde kod drugarice, a Zola misli da sam ja došla zbog njega... - otkrila je zadrugarka koja je igrača uz glasnu muziku, a potom je ipak smanjila.

- Zvaće policiju, ovo je Beč. Ne smemo da pojačamo toliko - opomenula je Miljana drugaricu koja je sedela pored nje, kako ona kaže.

Na društvenim mrežama nižu se komentari ljudi koji su sigurni da Miljanina drugarica ne postoji i da je zapravo pored nje Zola koji sa njom zajedno boravi kod fana iz Beča, a da su se njih dvoje još danas videli prva je pisala Republika i došla u posed fotografije iz Beča. 

Mnogi smatraju na društvenim mrežama kako sve što rade trenutno zajedno planiraju kako bi od fanova izvukli što više novca na TikToku, a ostaje da vidimo koliko će potrajati ovaj odnos i kad će priznati šta se dešava međunjima dok borave u Beču. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading