ŠOK: Zola progovorio o Miljaninoj TRUDNOĆI - besan kao ris!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovoga svi čekaju njenu reakciju!

ŠOK: Zola progovorio o Miljaninoj TRUDNOĆI - besan kao ris!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši zadrugar Filip Car u svojoj emisiji na društvenoj mreži TikTok ugostio je Lazara Čolića Zolu koji je nedavno diskvalifikovan iz "Elite". Njih dvojica su razgovarali o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić, koja je vrlo brzo nakon njega takođe diskvalifikovana. 

Zola nije želeo da govori o spekulacijama da je Miljana ostala trudna sa njim, iako je Car to pokušao da izvuče iz njega. 

- Zola, nešto se šuškalo, a ja nisam pratio. Zadnji sam saznao da si diskvalifikovan. Da li je istina ono što se pričalo da je Miljana trudna? - upitao je Filip Car. 

- Ja to ne bih komentarisao. Meni je besmisleno da pričam i to je nebulozno za komentarisanja. Neka mi se više skinu sa one stvari ljudi - rekao je Čolić. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Filip Car i Lazar Čolić Zola TikTok lajv

Čolić je takođe morao da odgovori na Filipovo pitanje o favoritima o rijalitiju "Elita" i otkrije koga bi on voleo da vidi na tronu na samom kraju ove sezone. 

- Da li imaš favorita u "Eliti"? - nastavio je Car. 

- Ima dobrih momaka, dvojica koji su sa mnom stalno blejali Pablo i Šan. Sa njima sam stalno blejalo i oni su kul. Ostale ljude ne gledam, ne interesuju me i nemam favorita. Ja ne znam šta više može da se desi da me iznenadi, verovatno jer sam svašta doživeo. Jedino da čujem da sam se tamo pojavio i da sam sam sebe isekao, ništa me više ne privlači i nije mi zanimljivo - odgovorio je Zola. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Filip Car i Lazar Čolić Zola TikTok lajv

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading