MILJANA U TEŠKOM STANJU! Danima plače zbog malog Željka: Ostavila ga je BEZ PARA, a ostala je i BEZ Zole!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovanu takmičarku "Elite" stiglo gorko kajanje!

MILJANA U TEŠKOM STANJU! Danima plače zbog malog Željka: Ostavila ga je BEZ PARA, a ostala je i BEZ Zole!

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić

Bivša takmičarka "Elite" Miljana Kulić mesecima je učestvovala u rijalitiju, kako bi sinu Željku obezbedila bolju budućnost i zaradila za njegov stan, ali sav honorar je izgubila kad je diskvalifikovana zbog napada na Nenada Macanovića Bebicu.

Kako je i sama priznala, sve to je namerno uradila, jer ju je bivši dečko Lazar Čolić Zola čekao napolju. Ipak, ispostavilo se da je ovo veća greška, jer je ostala i bez para i bez Zole.

- Miljana je u lošem stanju, iako se na društvenim mrežama pretvara kako je sve u najboljem redu. Ne može sebi da oprosti što je zbog Zole iznerverila sina, što je izgubila sav honorar zbog diskvalifikacije iz rijalitija - započinje za "Svet" dobro obavešten izvor, pa nastavlja:

Republika

Foto: Pink

Miljana i Zola

- Mesecima se borila sama protiv svih, ali je znala zbog čega sve to radi, međutim, sve je uprskala. Zbog Zole nije ispunila obećanje, koje je dala, ne samo sinu, nego i roditeljima - da je ovo poslednji rijaliti u kom će zaraditi novac za njegovo bolje sutra - nastavlja izvor.

- Željko je mali, nije toliko svestan svega, ali kao i svakom detetu, potrebna mu je majka. Njemu je Marija ceo svet, ona mu menja oba roditelja. Toj ženi treba skinuti kapu za svu žrtvu i borbu koju podnosi. Miljana je odmah po izlasku iz "Elite" otišla kod Zole, ali on joj je dao šut-kartu, pa sad šizi kod roditelja u Nišu - nastavlja izvor za gorepomenuti medij.

- Koliko znam, molila je produkciju da joj dozvoli da se vrati u "Elitu", ali pravila su pravila. Pa sve i da ih ubedi da joj oproste, bez novca je svakako ostala. Mesece je izgubila, majka joj se nervirala, zdravlje je rizikovala, otac takođe, Željku je nedostajala i sve zbog zole. A on je po ko zna koji put izneverio. To ne može sebi da oprosti - završava izvor.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Zola i Miljana u Beču

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading