MARIJA SABOTIRA MILJANU IZ NIŠA: Kulićeva napravila HAOS u Beču, javno se ODREKLA majke zbog Zole! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana takmičarka "Elite" ne prestaje da šokira region!

 

 

Bivša takmičarka "Elite" Miljana Kulić trenutno boravi u Beču, gde je otišla kako bi našla svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, koji je tamo nedeljama unazad. Nakon što je napravila haos u avionu, što je naša ekipa usnimila, Miljana je održala "lajv" sa Filipom Carem.

Zola joj je poslao poruku na drugom telefonu da će se naći sa njom pod jednim uslovom - ako uspe da "dobije" Cara u pet mečeva na pomenutoj mreži. Tokom jednog od mečeva došlo je do zanimljive situacije.

Republika

Foto: TikTok.com

Miljana Kulić povela protiv Cara

Naime, Miljana je počela da vodi, sve dok njena majka Marija Kulić nije poslala poklon Filipu, koji je odmah stekao neverovatnu prednost.

- Idemo jako ljudi, 40 sekundi. Puta tri, ljudi. Dobijam ga, dolazi ovaj klošar (Zola), pa ćete gledati uživo šamare. Molim vas  - govorila je Miljana, a onda je Marija preokrenula stvari u korist Filipa Cara.

- Marija Kulić! Marija Kulić! Marija Kulić! - urlao je srećno Filip Car.

- Mama, da mi se više nisi obratila u životu.  Namerno, da ne bi došao Zola - iznervirala se Kulićeva.

- Marija Kulić! - nastavio je da ponavlja Car.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić preokrenula situaciju

Podsetimo, pre toga je Miljana otkrila šta joj je Zola napisao, kao i šta ga čeka ako se pojavi.

- Evo, sad mi Zola piše na drugom telefonu da gleda TikTok: "Ako dobiješ Cara u pet dobijenih, a to je nemoguće, pojavljujem se tu gde si. Šalji lokaciju i dolazim na lice mesta". Zamisli ti to. Zato što zna da nema teoretske šanse, ali hajde da vidimo, moji ljudi su jaki - dodala je Miljana.

- Tapkamo, tapkamo, delimo "lajv", da dođe Zola, pa ćete gledati kako ću mu opaliti 800 šamarčina za ovo, ako se pojavi - poručila je Kulićeva, koja je želela da što pre vidi Zolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ko

01.02.2024 12:11

Koja budala daje novacza ovo? Ne razumem !