MILJANA BAULJALA PO ŠIMANOVCIMA PRE BEGA U BEČ: Pojavio se JEZIVI snimak Kulićeve, nakon ovoga je završila u CRKVI! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić usnimljena u Šimanovcima nakon diskvalifikacije!

MILJANA BAULJALA PO ŠIMANOVCIMA PRE BEGA U BEČ: Pojavio se JEZIVI snimak Kulićeve, nakon ovoga je završila u CRKVI! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Miljana Kulić

Paparaco portala Republika usnimio je danas diskvalifikovanu takmičarku Miljanu Kulić na letu za Beč, gde je, kako smo primetili, napravila haos u avionu. Miljana se zaputila ka glavnom gradu Austrije kako bi pronašla bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, koji se već neko vreme nalazi u ovom gradu.

Republika

Foto: Republika

Miljana Kulić u avionu za Beč

Sada se pojavio novi snimak Miljane Kulić, koji je nastao nakon njene diskvalifikacije. Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je Kulićevu kako baulja po Šimanovcima, a vrlo brzo je po nju došlo obezbeđenje.

Kulićeva je diskvalifikovana, a potom otišla u rodni Niš, gde je vreme provodila sa sinom Željkom. Kulićeva je usnimljena sa Željkom u crkvi, a potom i kako kupuje poklone i buket sa svoju majku Mariju Kulić, koja je nedavno proslavila rođendan.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Željko Kulić u crkvi

Marija Kulić proslavila je pre nekoliko dana 49. rođendan, a kako je Miljana došla pred sam kraj slavlja, jer su prethodno bile u svađi, pred gostima je terala da joj oprosti za sve što joj je priredila. Kako smo saznali, Miljana je rekla da više nikad majci neće da pomene Lazara Čolića Zolu, s kojim je do pre par dana planirala zajednički život.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Miljana i Željko nose poklon i buket cveća

- Miljana je majci rekla da da joj je za rođendan od nje najveći poklon taj što će da se promeni. Rekla joj je da će Zolu da zaboravi, da ne želi više da je nervira i da slede velike promene. Rekla je da je shvatila da Zola loše utiče na nju i da je jedino rešenje da mu se ne javlja - priča nam upućen izvor i dodaje da se u Nišu slavilo do jutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Licno

01.02.2024 22:49

Ja bih pala u nesvest da sam je u mraku srela, mislila bih da vidim utvaru😨🙈