MILJANA KULIĆ NAPRAVILA DRAMU U AVIONU: Bahanalisala se pred putnicima, pa izazvala totalnu UZBUNU!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otišla u Beč, kako bi se videla sa Lazarom Čolićem Zolom, a tokom leta je izazvala totalnu pometnju.

MILJANA KULIĆ NAPRAVILA DRAMU U AVIONU: Bahanalisala se pred putnicima, pa izazvala totalnu UZBUNU!

Foto: Republika

Diskvalifikovana učesnica EliteMiljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a sada se, kako saznajemo, uputila ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan-danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari, a mi smo je uhvatila u avionu, tokom leta. Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Republika

Foto: Republika

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Kulićeva se bahanalisala u punom avionu i nije dala mira putnicima, koji su želeli da ormore tokom leta. Iako su urlali na nju iz petnih žila, ona je besnela i dramila, kao da je totalno sama.

Podsetimo, Miljana je, nakon diskvalifikacije, prozivala Zolu putem Instagram profila, zbog čega se pretpostavljalo da do njihovog pomirenja neće doći, ali je Kulićeva sada demantovala sebe, po ko zna koji put. Mariji Kulić, njenoj majci, definitivno neće biti drago zbog ove Miljanine odluke, a ostaje nam da vidimo šta će se desiti u budućnosti, kada je u pitanju veza Miljane i Zole, koja je godinama predmet interesovanja javnosti.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading