POTPUNO NOVA MILJANA KULIĆ! Nećete verovati šta je uradila nakon diskvalifikacije, fanovi u transu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je potpuno šokirala fanove svojim novim izdanjem.

POTPUNO NOVA MILJANA KULIĆ! Nećete verovati šta je uradila nakon diskvalifikacije, fanovi u transu! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica, Miljana Kulić, nedavno je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja i nasrtaja na bivšeg dečka, Nenada Macanovića Bebicu. Ona je napustila rijaliti, a po svemu sudeći, sada se posvetila sebi, pa je tako danas odlučila da ode na "remont".

Naime, Miljana je objavila nove fotografije iz frizerskog salona, odakle se pohvalila novom frizurom, ali i šminkom.

Kulićeva sada uveliko nastupa, pa je neophodno da uvek bude tip-top sređena, a njeni fanovi bili su oduševljeni ovom promenom. Duga kosa i jaka, scenska šminka učinili su Miljanu gotovo neprepoznatljivom.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Ona je rešila da se oporavi od emotivnog brodoloma i preboli Lazara Čolića Zolu, koji je samoinicijativno napustio rijaliti nešto pre Miljane i ostavio je samu, nakon čega je Kulićeva odlučila da prekrši pravilo Velikog šefa, ne bi li se pridružila Zoli u spoljnom svetu. Međutim, stvari se nisu odvijale onako kako se ona nadala, pa je Zola nastavio svojim putem, a sada se i Miljana posvetila sebi i svom sinu Željku.

Miljana, kao ni Zola, ni dan-danas se nisu oglasili povodom pomirenja ili raskida, a zajednički fanovi i dalje veruju u njihovu ljubav. Porodica Kulić sve od sebe daje da Miljanu drži što dalje od Zole, koji je, kako oni smatraju, samo koristi za novac, koji dobija u rijalitiju, upravo zbog priče sa njom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

28.01.2024 02:59

Odakle pare ? Iz proslog rijalitija Muljana zbog diskvalifikacije duguje 50.000 eura , a od ovog poslednjeg duguje 100.000 eura . Majka iz proslog rijalitija duguje 50.000 eura jer je diskvalifikovana. Niko nigde ne radi , a lagodno zive. Prica o dugovanju je izgleda samo prica.