MILJANA KULIĆ IZIGRALA ZOLU SA OVIM UČESNIKOM ELITE! Skovali pakleni plan za njen povratak u rijaliti, on obelodanio ŠOK detalje!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego je napustila Elitu, Miljana Kulić se upustila u avanturu sa svojim cimerom, on priznao da je i sada čeka.

MILJANA KULIĆ IZIGRALA ZOLU SA OVIM UČESNIKOM ELITE! Skovali pakleni plan za njen povratak u rijaliti, on obelodanio ŠOK detalje!

Foto: Tv Pink, Shutterstock

U sinoćnjem izdanju emisije "Pitanja novinara", gledaoci su imali priliku da čuju Darjana Radomirovića kako javno pred kamerama i milionskim auditorijumom otkriva svoja osećanja prema Miljani Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Elita". 

Naime, aktuelni učesnik je priznao da je osetio "neku iskru" prema bivšoj cimerki, ali da nisu imali priliku da razviju emotivnu vezu, te priznao da bi voleo da se ona vrati na imanje u Šimanovcima.

Dario je bio totalno iskren pred gledaocima, pa je ogolio dušu i otkrio sve o emocijama prema Miljani, koja je odlučila da se diskvalifikuje, ne bi li ponovo bila sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je rijaliti napustio nešto ranije, kada je samoinicijativno otišao sa imanja:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darjan Radomirović

 

- Osetio sam nešto. U jednom trenutku sam samo osetio nekiu iskru, ali nismo imali priliku da razvijemo išta - kazao je Dario.

- Ne vidim zašto bi imala razlog da laže. Ja sam se potrudio da joj bude lepo pored mene. Bilo mi je lepo dok smo se družili.Više stvari sam hteo sa njom. Ja sam rekao da bih voleo da se Miljana vrati i bio bih pored nje. Uradio bih neki zadatak, kada bi ona mogla da se vrati ovde - kazao je Dario.

- Da Miljana nije izašla, do čega bi doveo vaš odnos, šta misliš? - upitala je novinarka.

- To niko ne zna, teško je prognozirati, ali bi bilo slatko da je išlo napred - odgovorio je Dario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zana

27.01.2024 21:20

I ovaj je za strucno posmatranje kada se spetljao sa ovom....ha, ha, ha !

Tamara ana

27.01.2024 21:25

Kako pripremaju teren da vrate onu bolesnu nasilnicu. Svima koji to podrzavaju zelim solju u glavu.

kraki

27.01.2024 21:46

Dario prolupao