MARIJA NE DOLAZI SEBI, NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE I RAZGOVORA SA ZOLOM: Ni traga, ni glasa od nje, jedan detalj posebno ZABRINJAVA!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miljana Kulić odlučila da obavi razgovor sa Zolom, njena majka, Marija, ne može da dođe sebi.

MARIJA NE DOLAZI SEBI, NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE I RAZGOVORA SA ZOLOM: Ni traga, ni glasa od nje, jedan detalj posebno ZABRINJAVA!

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Kontroverzna učesnica rijalitija "Elita 7" Miljana Kulić, hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je sinoć, zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, zbog čega je doneta odluka da momentalno bude izvedena sa imanja u Šimanovcima. 

Poznato je da je Veliki šef najavio da će tokom sezone biti nulta tolerancija na nasilje, budući da se televizija Pink bori protiv svakog oblika maltretiranja. Kulićeva je večeras prekršila jedno od najstrožijih pravila života u rijalitiju, zbog čega je definitivno diskvalifikovana. 

Naime, Marija Kulić je podržala odluku da Miljana napusti rijaliti, te istakla da je fizičko nasilje neprihvatljivo i usput spomenula bivšeg "zeta", Bebicu.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić

 

- Ako je izašla, i treba da izađe! Ovaj ju je sinoć tukao, vukao po podu... Ne treba niko da je fizički napada. Udarao je, ona je devojka operisana. Naravno, i treba da izađe, čekam da me pozove da idem po nju. Doživela sam veliki stres - izjavila je Kulićka, prenosi Blic, te dodala:

- Ne sme niko da je tuče, pa ni Bebica. Kofere joj je pobacao, šminku uništio, užas!

Ono što je posebno interesantno, a svima je zapalo za oko, jeste činjenica da Miljanin Instagram profil trenutno nikod ne koristi, odnosno, nakon diskvalifikacije, putem tog Instagram profila Miljana se nije oglasila, kao ni njena majka, koja je inače veoma aktivna i neprestano objavljuje snimke, fotografije ili prepiske.

Svi storiji su izbrisani, a takođe Miljana sa tog profila ne prati Zolu, pa nije isključena da je nezadovoljna Marijinim objavama tokom njenog učešća u rijalitiju i da joj je "ukinula" dozvolu za korišćenje njenog Instagram profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

25.01.2024 01:34

Mamicu interesuje samo lova.