PRVA OBJAVA MILJANE KULIĆ, NAKON DISKVALIFIKACIJE! Stavila tačku na brojna nagađanja, ovo je istina o vezi sa Zolom!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je ovim potezom otkrila kompletnu istinu o odnosu sa Zolom.

PRVA OBJAVA MILJANE KULIĆ, NAKON DISKVALIFIKACIJE! Stavila tačku na brojna nagađanja, ovo je istina o vezi sa Zolom!

Foto: e-stock

Miljana Kulić

Kontroverzna učesnica rijalitija "Elita 7" Miljana Kulić, hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je sinoć, zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, zbog čega je doneta odluka da momentalno bude izvedena sa imanja u Šimanovcima. 

Poznato je da je Veliki šef najavio da će tokom sezone biti nulta tolerancija na nasilje, budući da se televizija Pink bori protiv svakog oblika maltretiranja. Kulićeva je večeras prekršila jedno od najstrožijih pravila života u rijalitiju, zbog čega je definitivno diskvalifikovana. 

Uveliko se spekuliše gde je Miljana Kulić provela noć, a sada je na njenom Instagram profilu osvanula fotografija njenog sina Željka.

Republika

Foto: Ata images, Facebook

Miljana Kulić

 

Ovo je, inače, Miljanina prva objava nakon diskvalifikacije i napuštanja rijalitija, a nije poznato da li iza ove objave stoji Miljana ili njena majka, Marija, koja je taj profil koristila, dok je Miljana boarvila u Eliti. U svakom slučaju, Kulićeva se još uvek nije oglasila za medije, niti otkrila gde se sada nalazi, a nama ostaje da ispratimo na društvenim mrežama sva dešavanja iz njenog života.

Podsetimo, portal Republika našao se u Šimanovcima, gde smo uhvatili Miljanu kako razgovora ni manje, ni više, nego sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, koji se nalazio u Beču. Kada joj je čuo glas, Zola nije mogao da sakrije da je šokiran, jer nije znao o čemu se radi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading