NIKAD VEĆA KAZNA ZA MILJANU KULIĆ! Evo koliko će morati da plati Pinku nakon DISKVALIFIKACIJE!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić će po ugovorati koju je potpisala morati da isplati Pinku cifru od koje boli glava!

NIKAD VEĆA KAZNA ZA MILJANU KULIĆ! Evo koliko će morati da plati Pinku nakon DISKVALIFIKACIJE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a na adresu Bele kuće sada je stiglo i njegovo pismo u kojem je naglašeno da će Nišlijka morati da plati nikad veću kaznu - 100.000 evra!

Naime, kako je agresivno ponašanje, kao i nasilje, strogo zabranjeno na imanju u Šimanovcima i jedno od osnovnih pravila Velikog šefa, ne čudi što je usledila urgentna reakcija produkcije koja je donela odluku da Kulićevu po hitnom postupku ukloni sa imanja u Šimanovcima i novčano je kazni.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Televizija Pink će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom koji je potpisala. Pozdrav, Veliki šef - pročitala je Marija Malivuk, kao ovonedeljni vođa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa za diskvalifikaciju Miljane Kulić

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Snimak možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading