ZVANIČNO ZOLINO OGLAŠAVANJE: Nakon Miljanine diskvalifikacije uputio brutalnu poruku - ovo joj se NEĆE SVIDETI!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljani neće biti dobro zbog ovih reči!

ZVANIČNO ZOLINO OGLAŠAVANJE: Nakon Miljanine diskvalifikacije uputio brutalnu poruku - ovo joj se NEĆE SVIDETI!

Foto: youtube.com/pink.rs

Lazar Čolić Zola je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti, a ubrzo nakon njega je isto učinila i njegova rijaliti devojka Miljana Kulić. Zola se oglasio direktno iz Beča, gde je zamolio javnost da mu ne postavlja pitanja o rijalitiju s obzirom da više nije u njemu.

- Ljudi molim vas, jedna molba za sve vas koji me nekada sretnete u Beču. Možemo da se pozdravimo, to nije problem. Ali da me pitate koga ja volim, ko je kakav, kakvi su učesnici rijalitija, kakva je Miljana Kulić, manite me toga dajte malo pozitive - započeo je Lazar Čolić, a onda dodao:

- Šta vam je, ne moram valjda pričati o tome i van rijalitija - rekao je Zola.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zola Instagram

Podsećamo, kako smo nedavno saznali, Miljana se najpre uputila ka Nišu, ali čini se da tamo nije provela noć:

- Miljana je već uveliko na putu ka Nišu. Uzela je šta je imala u Šimanovcima, spakovala se i krenula kući. Planira da pronađe Zolu u Beču, čula se odmah s njim nakon što je diskvalifikovana, ali kako Marija neće ni da čuje za njega, pitanje je da li će je uopšte primiti u kuću! Ona planira samo da pokupi neke stvari i odmah krene za Austriju. Ne može da izdrži bez Zole - otkriva izvor za Republiku.

Mnogi očekuju da če Miljana i Zola da se pomire sad kad su oboje van rijalitija, a ostaje da vidimo i ispratimo da li će do toga stvarno doći i da li će čuveni par iz rijalitija dati novu šansu svojoj ljubavi. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Zola i Miljana Kulić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoje

26.01.2024 20:02

Gluposti..Zoal je zbog nje pobegao u Austriju jer zna(a i ona),da bi je tamo strpali u ludnicu po hitnom postupku.Tamo nema njenih cuvara koji je stite u Srbiji da bude na slobodi.Psiho mixy ce sada da nastavi da moli Milicu da je vrati u zadrugu,a ako je vrate(kao i uvek),Bebica ce ,najverovatnije zavrsiti u bolnici jer je psiho mixy za lecenje a ne za javni program.Ali u Srbiji neko drugi donosi odluke a ne zakonodavstvo.