MILJANA KULIĆ POBEGLA KOD ZOLE U BEČ: Šok-paparaco diskvalifikovane učesnice, divljala tokom LETA, pa uznemirila putnike!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Miljanu Kulić tokom odlaska u Beč kod Lazara Čolića Zole.

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a sada se, kako saznajemo, uputila ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan-danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari, a mi smo je uhvatila u avionu, tokom leta. Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Republika

Foto: Republika

Miljana Kulić

 

Pretpostavljamo da Marija Kulić, Miljanina majka, ni ne sluti na kakav put je njena ćerka otišla, s obzirom da ne podržava njenu vezu sa Zolom, a Kulićeva neretko ovakve stvari krije od nje.

Marija Kulić proslavila je pre nekoliko dana 49. rođendan, a kako je Miljana došla pred sam kraj slavlja, jer su prethodno bile u svađi, pred gostima je terala da joj oprosti za sve što joj je priredila. Kako smo saznali, Miljana je rekla da više nikad majci neće da pomene Lazara Čolića Zolu, s kojim je do pre par dana planirala zajednički život.

- Miljana je majci rekla da da joj je za rođendan od nje najveći poklon taj što će da se promeni. Rekla joj je da će Zolu da zaboravi, da ne želi više da je nervira i da slede velike promene. Rekla je da je shvatila da Zola loše utiče na nju i da je jedino rešenje da mu se ne javlja - priča nam upućen izvor i dodaje da se u Nišu slavilo do jutra.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading