JANJUŠ HITNO NAPUŠTA ELITU: Stiglo zvanično saopštenje Velikog šefa, takmičar POBESNEO!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao bitno pismo na adresu Bele kuće!

JANJUŠ HITNO NAPUŠTA ELITU: Stiglo zvanično saopštenje Velikog šefa, takmičar POBESNEO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je večeras poslao pismo na adresu Bele kuće i takmičare "Elite" obavestio da nekoliko njih večeras napušta imanje, zbog gostovanja u emisiji "Magazin In". Pismo je pročitao ovonedeljni vođa Aleksa Erski.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

- Draga Elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin In" su Anđelo Ranković, Marko Đedović, Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša. Oni će morati da krenu u 19.30 u emisiju. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je Aleksa pismo Velikog šefa.

Uroš Stanić se iznervirao zbog toga što i on nije pozvan u emisiju.

- Pozdrav za Sanju Marinković, nema veze što nisam pozvan, biću sledeći put - rekao je Uroš ljubomorno.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksa Erski čita pismo Velikog šefa

Inače,  Marko Janjušević Janjuš se danas pred radio-emisiju "Amnezija" slomio u vešernici, dok ga je njegova partnerka Aneli Ahmić tešila. Janjušević je ridao jer se uskoro navršava 40 dana od velike tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

Podsetimo, njegov najmlađi rođeni brat Mihailo Janjušević je sebi oduzeo život krajem decembra. Tada je Janjuš napustio "Elitu", kako bi sahranio brata, a kad se vratio u rijaliti, otkrio je cimerima šta se desilo.

- Mami je poslao tri srca, to je bilo negde u sredu, u sredu je poslao tri srca i već oko dva poponde poslao: "Šta radiš" i samo poslao ta tri srca. Od tog dana se nikome nije javljao. Zvali su ga drugarica i neki drug, majka ga zvala, slala mu poruke... Nije se javljao, dva dana se ne javlja nikome. Taj drug je znao gde živi, prošao je tu pored stana pošto je on živeo u prizemlju. Bilo je ugašeno svetlo, nema nikoga. U petak nađe broj gazde od stana. Gazda stana da mu ključ, da uđe da proveri i on zatekne šta zatekne. Čovek se frapirao - ispričao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

01.02.2024 05:24

ŠTA FRKIŠE...NA PRODUKCIJU, A SVOJIM POSTUPCIMA I PONAŠANJEM DAJE NA ZNAČAJU NEBITNOJ OSOBI...ANELI...KOJA GA JE TIPOVALA PRE SVIH I PRE SVEGA...ZLO OD ŽENE, OJA ODLIČNO GLUMI, ALI NIJE MI NJEGA ŽAO ČIM JE DOZVOLIO DA MU SE TO DEŠAVA...NA STRANU NJEGOVA ĆERKA I ENA...