JOVANA IMALA AFERU SA JOŠ JEDNIM POZNATIM PEVAČEM: Hitno se oglasio nakon navoda takmičarke "Elite"!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović ponovo šokirala domaću javnost, oglasio se i poznati pevač!

JOVANA IMALA AFERU SA JOŠ JEDNIM POZNATIM PEVAČEM: Hitno se oglasio nakon navoda takmičarke "Elite"!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Cvijanović

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna žurka, na kojoj su nastupale "Zvezde Granda" Lena Čolak i Aleksandar Misojčić Xander. Tokom žurke, Jovana Cvijanović je u razgovoru sa Majom Marinković indirektno priznala da je imala feru i sa Aleksandrom.

Pevač se oglasio i otkrio da Jovanu poznaje dugo.

- Jovanu poznajem dugo, kad je počinjala da peva i da radi. Pamtim je da je bila super devojka, zanimljiva, talentovana. Imam lepo mišljenje o njoj mada se nismo videli neko vreme do žurke - istakao je pevač za "Pink.rs".

Jovana je ranije priznala afere sa  MC Stojanom, Peđom Medenicom, Nikolom Kalinićem, Andrijom Živkovićem, Urošem Račićem i drugim javnim ličnostima.

Inače, Jovanu je javno urnisao Zoki Šumadinac, tokom svog gostovanja u emisiji "Pitam za druga".

- Ona je baš nešto posebno. Ne volim osobe koje napadaju druge. Kako je nije sramota njene sramote, pokušavala je da rasturi tuđe brakove. Ako se time hvali, savetujem da se leči. Ono što se zaprlja, to mora da se pere - rekao je Zoki za Jovanu Cvijanović.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages, Starsport, Promo foto

Jovana Cvijanović i poznate ličnosti

Inače, Jovanu na društvenim mrežama mnogi osuđuju i ne veruju u sve ono što je do sad iznela, ali ipak ima i onih koji je podržavaju i navijaju da nastavi raskrinkavanje koje je započela. 

Jovanu je urnisala i starleta Tamara Đurić.

- Žene su jako jeftine. Više ne moraš da se previše trudiš da dođeš do iskušenja da prevariš svoju ženu. Još ako si javna ličnost i medijski eksponiran, verujem da mogu da biraju devojke. Samim tim kad je to danas društveno prihvatljivo i psritupačno... Ne znam da li se time ona žalila ili hvalila, koju poruku je ona želela da pošalje? Da je bila s oženjenim muškarcima? Nekad je to bilo sramota, preljubnice su nekad vešali - bila je brutalna Tamara za "Premijeru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading