RASTURAČICA BRAKOVA TREBA DA SE LEČI: Bivši zadrugar razvalio Jovanu Cvijanović, estradne afere će joj DOĆI GLAVE!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoki Šumadinac urnisao učesnicu Elite!

RASTURAČICA BRAKOVA TREBA DA SE LEČI: Bivši zadrugar razvalio Jovanu Cvijanović, estradne afere će joj DOĆI GLAVE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages, Starsport, Promo foto

Nekadašnji rijaliti učesnik Zoki Šumadinac nedavno je bio gost u emisiji "Pitam za druga" kod voditeljke Anastasije Buđić. On je komentarisao brojna goruća dešavanja iz rijalitija "Elita", a posebno se dotakao Jovane Cvojanović i afera koje je obelodanila sa estradim ličnostima, pogotovo onih sa muškarcima koji su bili oženjeni dok su bili sa njom, kako ona navodi. 

- Nisam na Uroševoj strani, ali sam na strani slabijih. Fali mu očinska figura, koju Janjuš manipuliše. Sa mnom možeš koliko hoćeš, ali ne dokle hoćeš. Janjuš je pokušao da manipuliše sa mnom, a to radi i sa Urošem. Uroš je slep. On je dobar ali se pogubio, gubi se kako vreme prolazi i ulazi u veću ulogu žrtve. Njega niko ne ferma ni stručno. Treba neko da uđe da mu skrene pažnju jer se pogubio - rekao je Zoki za Uroša, a potom se dotakao Jovane Cvijanović, koja je u rijalitiju priznala afere s MC Stojanom, Peđom Medenicom, Nikolom Kalinićem, Andrijom Živkovićem, Urošem Račićem i drugim javnim ličnostima.

Republika

Foto: Red tv printscreen/youtube.com printscreen

Zoki Šumadinac u emisiji "Pitam za druga"

Ona je baš nešto posebno. Ne volim osobe koje napadaju druge. Kako je nije sramota njene sramote, pokušavala je da rasturi tuđe brakove. Ako se time hvali, savetujem da se leči. Ono što se zaprlja, to mora da se pere - rekao je Zoki za Jovanu Cvijanović.

Inače, Jovanu na društvenim mrežama mnogi osuđuju i ne veruju u sve ono što je do sad iznela, ali ipak ima i onih koji je podržavaju i navijaju da nastavi raskrinkavanje koje je započela. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading