PRELJUBNICE SU NEKAD VEŠALI: Jovanu Cvijanović urnisali zbog brojnih afera sa OŽENJENIM muškarcima, ona nastavila da se hvali!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović ne prestaje da šokira skandaloznim priznanjima, javnost zgrožena!

PRELJUBNICE SU NEKAD VEŠALI: Jovanu Cvijanović urnisali zbog brojnih afera sa OŽENJENIM muškarcima, ona nastavila da se hvali!

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia, Tanjug/AP, Starsport

Učesnica Elite Jovana Cvijanović danima je u žiži javnosti jer zbog afera s raznim muškarcima koji su deo domaće estrade, a sada je šokirala cimere pričom da su po njenom ukusu najviše oženjeni muškarci, za koje tvrdi da su puni iskustva! Ona je u dnevnoj sobi sa cimerima pričala na temu partnerskih odnosa, pa su se otkrili dosad nepoznati detalji.

- Oženjeni muškarci su najbolji jer imaju najviše iskustva. Nije da se sad pravim pametna ili pričam da mi samo takvi odgovaraju, ali to je istina. Ne kažem da sam takve jurila, pošto verujem da će sad da krenu o meni razne priče... Imam drugarice koje jesu bile u takvim vezama, pa su se najbolje provodile. To je super, ali nisam u tom fazonu. Oni imaju iskustvo, znaju kako sa ženama i to mi se dopada - rekla je Jovana, a cimeri su pokušavali da od nje izvuku više detalja, ali se ona na to nije upecala.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport, Shutterstock

Jovana Cvijanović

 

Jovana ne prestaje da šokira javnost svojim priznanjima, a popularna starleta, Tamara Đurić, bila je zgrožena onim što je čula od Cvijanovićeve:

- Žene su jako jeftine. Više ne moraš da se previše trudiš da dođeš do iskušenja da prevariš svoju ženu. Još ako si javna ličnost i medijski eksponiran, verujem da mogu da biraju devojke. Samim tim kad je to danas društveno prihvatljivo i psritupačno... Ne znam da li se time ona žalila ili hvalila, koju poruku je ona želela da pošalje? Da je bila s oženjenim muškarcima? Nekad je to bilo sramota, preljubnice su nekad vešali - bila je brutalna Tamara za Premijeru.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tamara Đurić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading