JOVANA CVIJANOVIĆ SAZNALA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA O KALINIĆU: Prebledela kao KRPA, pa razvezla jezik o KLJUČNOM DOKAZU!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović se ne zaustavlja!

JOVANA CVIJANOVIĆ SAZNALA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA O KALINIĆU: Prebledela kao KRPA, pa razvezla jezik o KLJUČNOM DOKAZU!

Foto: Starsport, ST/Dragan Kadić

Takmičarka ,,Elite 7" i pevačica Jovana Cvijanović istakla se tokom boravka u rijalitiju po njenim navodnim aferama sa mnogim muškarcima sa estrade. Među njima se našao pevači Peđa Medenica i MC Stojan, fudbaleri Uroš Račić i Andrija Živković, ali i košarkaš Nikola Kalinić. Ona je tokom emisije ,,Pitanja novinara" dobila informaciju da se Kalinić oglasio i da je istakao da je Jovana sve slagala, a potom i da je obrisao Instagram profilu. 

Jovana je bila spremna kao zapeta puška da odgovori na to pitanje, te je istakla da postoje i dokazi, koje može dostaviti njena sestra produkciji. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

 

- Kako bi reagovala kada bi ti sada rekao da je Nikola Kalinić nakon tvog priznanja obrisao Instagram profil i da je izjavio, da se oglasio i rekao da si ti to sve izmislila?

- Šta da komentarišem? To što sam izjavila i što sam rekla, svakako nije za pohvalu, iz ove perspektive nisam trebala da uplićem neka imena. To što je izbrisao nalog, nije ništa čudno, možda sam nekako i ugrozila njega kao njega i njegov odnos sa suprugom, tako da se ne čudim, nije mi to čudno - rekla je Jovana, pa dodala na izjavu Kalinića da je takmičarka sve izmislila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović Zadruga

 

- Nisam ni očekivala da će priznati iskreno, što se mene tiče, ja mogu da kažem svojoj sestri da objavi neke poruke, preko Instagrama smo se dopisivali, znam zašto to kažem! 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading