POSLE STOJANA, PEĐE MEDENICE I KALINIĆA - SMUVALA POPULARNOG FUDBALERA: Jovana Cvijanović izgovorila njegovo ime, pa izazvala MUK!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović je otkrila sa kojim popularnim fudbalerom je imala aferu pre Elite.

POSLE STOJANA, PEĐE MEDENICE I KALINIĆA - SMUVALA POPULARNOG FUDBALERA: Jovana Cvijanović izgovorila njegovo ime, pa izazvala MUK!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Cvijanović

Rijaliti učesnica Jovana Cvijanović nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti priznanjem da je bila u vezi sa nekoliko poznatih ličnosti, uprkos njihovom bračnom statusu. Ovo priznanje je izazvalo lavinu komentara, a sada je Jovana otkrila još nekoliko zanimljivih detalja.

Naime, sinoć je u rijalitiju postavljeno pitanje Jovani o još dva fudbalera sa kojima je bila, na šta je ona odgovorila da je jedan od njih Andrija Živković. Ovaj odgovor je izazvao dodatnu pažnju javnosti, s obzirom na to da je Andrija nedavno zaprosio svoju dugogodišnju devojku Elizabet.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport, Shutterstock

Jovana Cvijanović

 

- Pitanje za Jovanu: Sa koja još dva fudbalera si bila? - pitao je Lepi Mića, a ona je iz stopa izgovorila.

- Pa, eto, neka bude Andrija Živković. Ne bih sad više otkrivala - rekla je Jovana.

Andrija Živković je profesionalni fudbaler, rođen 11. jula 1996. godine u Nišu. Od 2020. godine nastupa na poziciji krila u grčkom klubu PAOK, a od 2013. godine je član seniorske reprezentaciji Srbije. On je odlučio je baš za doček 2024. godine zaprosi izabranicu, koja se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

- Rekla sam "da!" Volim te zauvek - napisala je u opisu objave, u kojoj vidimo sijaset detalja sa veridbe.

Jovana i dalje ne zna da je on veren i da uskoro staje na ludi kamen, a sve zanima da li će ovo priznanje Cvijanovićeve uspeti da poremeti njegov trenutni status veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_elizabethh_o


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading