MC STOJAN JE VEĆI PERVEZNJAK OD PEĐE MEDENICE: Učesnica Elite nastavlja da iznosi MRAČNE TAJNE estradnjaka!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović progovorila o svojim ljubavnim aferama!

MC STOJAN JE VEĆI PERVEZNJAK OD PEĐE MEDENICE: Učesnica Elite nastavlja da iznosi MRAČNE TAJNE estradnjaka!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

U nedavnoj emisiji "Pretres nedelje", učesnica popularnog rijalitija "Elita", Jovana Cvijanović, šokirala je javnost tvrdnjama o svojoj vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom. Voditelj Milan Milošević u sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" postavio je Jovani pitanje publike, koju je zanimalo da li bi se udala za pevača. 

- Da li si očekivala da se udaš za Peđu Medenicu? - glasilo je pitanje.

- Nisam, nisam rzamišljala o tome, razmišljala sam da mi je trenutno lepo i to je to, imala sam 21 godinu - rekla je Jovana.

- Je l' ti sa njim bilo najlepše? - upitao je Milan.

- Jeste, sto puta sam rekla da je najbolji čovek - dodala je Cvijanovićeva.

- Jovana, sa kim ti je bilo lepše sa Mc Stojanom ili Peđom? Ipak nama Peđa liči više na muškarčinu - glasilo je sledeće pitanje.

- Sa Peđom sam provela 3 godine, a sa Stojanom 3 meseca. Predaniji mi je bio Peđa, ali sa Stojanom sam planirala porodicu - odgovorila je Jovana.

- Koji je bio perverzniji? - upitao je Milan.

- MC Stojan - odgovorila je Jovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

Podsećamo, Jovana je u "Eliti" izjavila da je bila u vezi sa Peđom, ali da nije znala da je on oženjen.

- Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - započela je, pa nastavila:

Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu 'Ne lupaj mala', to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos - rekla je Jovana.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Cvijanović i Peđa Medenica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Glupa

18.01.2024 12:47

Glupa devojka. Izgleda i da dosta laže. Gluplja je i od Aleksandre Nikolić koja je sve priznala (kroz par sezona ) za rad u Bujanovcu, Švicarskoj, Turskoj..., priznala za oženjenog ljubavnika, priznala abortus i prebijanje pa izbacivanje na granici, za zahapšenje i za još neke stvari a onda tvrdila da nije rekla i da svi laažu i mrze je. Ali, Aleksadra je pobedila, narod voli sve te priče i poistovetio se sa njom, nagradio jer se sažalio na njeno teško detinjstvo i odnos sa ocem. Radila je Aleksandra svašta ali je i pomagala majci da prežive i da imaju neke osnovne stvari (ona je to pričala). Zbog toga su a Aleks "oprošteni gresi" i mnogi su je zavoleli. Glupa je što nakon svega nije nastavila neki bolji život nego je pravila dete sa čovekom sa kojim nema budućnosti i sigurnosti i koji novac zarađuje (u 30-oj ) godini govorancijama na Tik Toku. Šta radi Jovana pevačica, čemu se ona nada? Kad joj nije uspe "lov" na Janjuša ona je počela sa pričama o svom seksualnom životu sa poznatim pevačima. Kakva sramota ove devojke, ona nije ni svesna koliko je glupa. Njoj je uspeh što je bila sa nekim u krevetu pa ima o čemu da priča. Gde su bile majke ove Jovane, Anđele, Slađe jedne i druge, Sare, Stefani, Milice,Anite... dok su one odrastale i živele sa njima u kući, išle na neka putovanja, donosile bunde i čizme, imale skupu šminku ili provodile noći van kuće? Da li su ikad pomislile odakle im novac ako nisu zaposlene ili jesu pa imaju neku platu koja im nije dovoljna ni za cigarete? Šta su tad mislile i radile te majke i očevi?