JOVANA IZ ELITE MUVALA CELU FUDBALSKU REPREZENTACIJU: Zapretila onima koji je nisu priznali, spremna je da iznese SVA IMENA!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović je otkrila da je imala posla i sa brojnim fudbalerima.

JOVANA IZ ELITE MUVALA CELU FUDBALSKU REPREZENTACIJU: Zapretila onima koji je nisu priznali, spremna je da iznese SVA IMENA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport, Shutterstock

U "Eliti" je nedavno pušten snimak razgovora Marka Janjuševića Janjuša i Jovane Cvijanović, gde mu ona otkriva da je bila sa našim poznatim košarkašem. Ovo je usledilo nakon što je Jovana priznala da je bila sa Peđom Medenicom, dok je na početku rijalitija otkrila da je bila u vezi sa MC Stojanom.

Janjuš je priznao da je saznao koji muškarac je u pitanju. Reč je o Nikoli Kaliniću, kog Jovana prati na društvenoj mreži Instagram. Ipak, naš košarkaš nju ne prati. Jovana je iznela sve detalje njihove afere, a kasnije dodatno šokirala priznanjem da je bila intimna i sa fudbalerima:

 

- Zamisli sad ovi koji nisu još uvek spomenuti, oni se sad plaše svake tvoje reči. Reci mi koliko ima još fudbalera koji mogu da se tresu, ali budi iskrena? - pitao je Janjuš.

- Ja sam naučila sva pravila fudbala zbog tih fudbalera, gledala sam ono prvenstvo u Kataru. Oni koji me nisu priznali, njima se crno piše. Čekaj da se setim za fudbalere, samo da nabrojim. Pa možda oko 3-4 fudbalera sam imala, još su i poznatiji od ovih prethodnih. Ja sam sve slikala i imam skrinove, neće oni moći da me prevare tako lako, nisam ja veverica, svi dokazi će izaći u javnost - priznala je Jovana.

- Je li te zvao moj kolega Kalina da mu dođeš u goste? - pitao je Janjuš.

- Jeste, ali ja glupača ništa nisam znala da iskoristim, umesto da sam otišla u Barselonu, da me je bolelo uvo, ja kao paćenica neka. Nisam ih ja imala nešto previše, ne može se to postići sve ipak ja radim dosta. Napisaću ja knjigu o svemu tome, zvaće se "istina" -odbrusila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading