ŠOK OPTUŽBE IZ ELITE: Učesnica udarila na Helenu Topalović, najstrašnije joj IZVREĐALA MUŽA i najavila brutalno RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi navodi Jovane Cvijanović napravili haos u programu uživo!

ŠOK OPTUŽBE IZ ELITE: Učesnica udarila na Helenu Topalović, najstrašnije joj IZVREĐALA MUŽA i najavila brutalno RASKRINKAVANJE!

Foto: ATA Images

U poslednjim izjavama u rijalitiju "Elita", učesnica Jovana Cvijanović je iznela nove detalje sa esteade, a sad se radilo o suprugu Helene Topalović, Dragomiru zvanom Plovak. Ona je istakla da je javnost pogrešno informisana o njegovom pravom imenu, naglašavajući da se zapravo radi o Dragomiru, a ne o Draganu, kako se do sada mislilo.

Jovana je izjavila da je suprug Helene Topalović osoba koja izbegava medijsku pažnju i eksponiranje u javnosti. Ipak, ona je otkrila da je Dragomir visok 140 cm i težak oko 90 kilograma, te da se nikada nije pojavio javno, osim što je jednom prilikom njegova ruka bila vidljiva na fotografiji, na kojoj su bili vidljivi satovi "rolex" i "cartier". Jovana je istakla da fizički izgled nije bitan kada je reč o Dragomiru, već da je bitna njegova "gold kartica".

- Mediji ga znaju kao Dragan, ali nije Dragan nego Dragomir zvani Plovak... Ima tu zanimljivih priča, tek smo počeli. Nikakav Dragan nije u pitanju, već Dragomir. Helena nam je s njim u braku, ali nikada nije objavila njegovu glavu pošto je visok 140 cm i ima jedno 90 kilograma. Samo mu je objavila ruku da se vidi "rolex" i "cartier"... Fizički izgled je ne radi, ali gold kartica je radi - rekla je Jovana i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

- Dragomir sa mnom u životu nije bio - dodala je, a onda se ubacila Žana Omnia s namerom da odbrani Helenu i njenog supruga:

- Ja poznajem čoveka, ima dete sa Helenom, jako lepo žive njih dvoje sa bebom - rekla je Žana, a onda je Jovana udarila rafalno:

- Ako ja progovorim o tebi i sve što znam o Dragomiru i tebi, neće ti biti dobro - zaključila je Jovana, a da li će dalje iznositi svoje priče kojima je navodno svedočila, ostaje da vidimo.

Republika

Foto: Instagram.com

Helena Topalović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

27.01.2024 17:28

Ova je teska jadnica sta sve javno prica o sebi i o svojim ex partnerima. Bila u vezi , u kombinacijama i sa zauzetima , a sada ih katranise , jer je shvatila da im je bila samo kanta za praznjenje. "Uku na svoju bruku" !