HITNO OGLAŠAVANJE NIKOLE KALINIĆA: Slavni košarkaš prekinuo ĆUTNJU, otkrio sve o VRELOJ AFERI sa učesnicom Elite!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal drma imanje u Šimanovcima!

HITNO OGLAŠAVANJE NIKOLE KALINIĆA: Slavni košarkaš prekinuo ĆUTNJU, otkrio sve o VRELOJ AFERI sa učesnicom Elite!

Foto: Starsport, ST/Dragan Kadić

Nakon što je aktuelna učesnica rijalitija "Elita", Jovana Cvijanović, iznela šokantne tvrdnje o navodnoj vezi sa proslavljenim košarkašem Nikolom Kalinićem, njegov pravni zastupnik oštro je demantovao njene navode.

Naime, u demantiju koje su preneli domaći mediji, istaknuto je da Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakvoj drugoj vezi sa Cvijanovićevom, niti je istu poznavao.

- U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović. Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje - piše u demantiju košarkaševog pravnog zastupnika.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić, košarkaš

Podsećanja radi, u emisiji "Pitanje novinara", Jovana Cvijanović je ispričala navodnu priču o upoznavanju sa Nikolom Kalinićem preko društvenih mreža i tvrdila da su njih dvoje bili intimni nekoliko puta.

- Upoznala sam ga preko društvenih mreža. Lajkovao mi je sliku, onda smo krenuli da se čujemo. Videli smo se bili kad je došao u Srbiju, tad je sve počelo sve. Taj odnos nije potrajao, jer mi se nisu neke stvari dopale. Nisam želela da budem nekom druga. On meni ženu nije spomenuo, rekao je da ima dete samo - tvrdi Cvijanovićeva, te tada dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović o vezi sa košarkašem Elita

- Ja sam istraživala dosta, na taj način sam saznala da je zauzet. Nekoliko puta smo bili intimni. Dva meseca je to trajalo. Nisam želela da budem kombinacija. Sve se svodilo na naše kratko viđanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading