ZVEZDAN OBJAVIO ANIN SNIMAK! Da li je moguće da je sve OVO JAVNO pokazao? ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao šok snimak Ane Ćurčić na profilu Zvezdana Slavnića!

ZVEZDAN OBJAVIO ANIN SNIMAK! Da li je moguće da je sve OVO JAVNO pokazao? ŠOK! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Tokom prethodne sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", bivši učesnik Zvezdan Slavnić suočio se sa brojnim optužbama svoje nekadašnje nevenčane supruge Ane Ćurčić. Sada, putem svog Instagram naloga, Zvezdan je rešio da javno demantuje neke od navoda iznetih protiv njega. U video kompilaciji koju je objavio, mogu su videti i čuti izjave njegove bivše partnerke, ističući da su neke od njih navodno netačne, dok su druge tačne.

Zvezdan je istakao da je odlučio da se obrati javnosti kako bi, prema njegovim rečima, istina izašla na videlo. Kroz objavu koju je javno podelio, on je posebno naglasio Anine reči u kojima se govori o njegovom odnosu prema deci i porodici.

- Ono kad ti je obraz đon! Anči: Sve ću da kažem kako si me maltretirao... (netačno) Anči: Zvezdan mene nikada nije maltretirao! (tačno) Anči: Kako si mi maltretirao decu, porodicu... (netačno) Anči: Bila bih pokvarena žena kada bih ti rekla "on je mojoj deci nešto loše radio" - napisao je Slavnić uz ovaj video.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slavnic.zvezdan

 

Podsećanja radi, bivša učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" i odnedavno voditeljka, Ana Ćurčić, otvoreno je progovorila o svom životu, uključujući i teške trenutke koje je prošla sa bivšim partnerom i robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Nisam sve govorila mami i sestri, krila sam skoro sve. Plašila sam se da joj kažem da ne dođe i kaže nešto njemu. Mama je znala neke stvari, ali sam dosta prećutkivala jer sam se plašila. On je prema mojoj deci i svima u mom životu bio izuzetno kulturan - objasnila je Ana u jednoj emisiji, te nasavila:

Sama sebi sam brisala suze u tim prilikama. U početku je i on meni brisao suze, pa se izvinjavao, ali to je početak. Kada ti o tome pričam kao da ne pričam o sebi. Ne mrzim ja njega, da ga mrzim opet je to neka emocija. Kada sam dobijala batine pitala sam ga: "Zašto?" On kaže: "Ti me iznerviraš, ti to meni uradiš"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bljak

26.01.2024 16:33

Ne znam ko je veći bljak, Janjuš ili Aneli. Odvratno :(