OGLASIO SE PEĐA MEDENICA: U jeku skandala sa učesnicom Elite odlučio da progovori!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač razvezao jezik, evo šta planira dalje!

OGLASIO SE PEĐA MEDENICA: U jeku skandala sa učesnicom Elite odlučio da progovori!

Foto: Ata Images

Pevač Peđa Medenica trenutno se nalazi u epicentru skandala otkako je učesnica "EliteJovana Cvijanović otkrila da je sa njim imala aferu, koja je trajala kako ona kaže, iako je on oženjen, a romansa im je pukla kad je ona saznala da mu je supruga u drugom stanju, a da je on trudnoću skrivao od nje. 

Peđa se dugo nije oglašavao, a sad je za domaći medij govorio o svojoj karijeri. 

- Teže mi je da radim sa drugima iskreno. Kad nešto uradim za sebe, ne razmišljam puno, snimim pesmu, a kad radim za druge onda mi je tu, ajde da kažem, malo veći teret. Ali dobro, nije to puno strašno, i drugi kolega kad uzme pesmu prvo je čuje, pa onda proceni da li je za njega ili nije - istakao je Peđa.

On je poručio da nema u planu saradnju sa nekom koleginicom sa javne scene. 

Republika

Foto: Instagram.com

Peđa Medenica

- Ne znam, nisam planirao ni ovaj sa Urošem, ali eto desilo se. Ako se desi da se nađe neka pesma dobra, zašto da ne, naravno. Nisam se proslavio sa duetima iskreno, ali ako bude dobra pesma što da ne - rekao je on.

Medenica je takođe otkrio da ima u planu da jako radi i ove godine, a aferu sa aktuelnom učesnicom "Elite" nije ni pominjao, iako ovih dana svi pišu o tome. 

- Imam dve, tri spremne pesme što se kaže. Ne znam koju prvo da snimim iskreno, čak sam razmišljao taj album da počnem da radim, ali mi nešto žao tako da nabacam desetak pesama, a da se dve, tri možda čuju, a ostale ne čuju. Razmisliću još, što se tiče muzike, mislim da ću jako brzo da uđem u studio da otpevam još jednu novu pesmu, jednu od te tri koje imam – rekao je za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading