UČESNICA ELITE UPUTILA PORUKU ORLOVIMA: Iz Šimanovaca se obratila fudbalerima reprezentacije Srbije!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit poruka nakon raskrinkavanja estrade!

UČESNICA ELITE UPUTILA PORUKU ORLOVIMA: Iz Šimanovaca se obratila fudbalerima reprezentacije Srbije!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Na red je došla i Jovana Cvijanović koja je za svoju porodicu imala važnu poruku, pogotovo zbog svih afera koje je obelodanila da je imala. 

- Dobro veče svim gledaocima i mojoj podršci. Želim da kažem porodici da ih mnogo volim i da ništa ne brinu. Želim da se obratim mami, da joj kažem da je puno volim, mnogo mi nedostaješ stalno mislim na tebe, sestru i na tatu. Nemoj da zaboraviš da je ovo rijaliti program, sve će biti dobro. Mnogo mi nedostaje Dobrila, mnogo vas volim, najviše na svetu. Ovo će sve da prođe, ne brini ništa, budu jaka i podnesi pritisak koji se dešava napolju. Nikad te neću izdati. Veliki pozdrav za reprezentaciju Srbiju - glasila je Jovanina poruka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović Elita

Inače, Jovana je na samom početku otkrila da je bila u vezi sa MC Stojanom, a nedavno je priznala da je pored njega takođe bila sa oženjenim Peđom Medenicom, košarkašom Nikolom Kalinićem, ali fudbalerom Andrijom Živokovićem

Inače,  u rijalitiju je postavljeno pitanje Jovani o još dva fudbalera sa kojima je bila, na šta je ona odgovorila da je jedan od njih Andrija Živković. Ovaj odgovor je izazvao dodatnu pažnju javnosti, s obzirom na to da je Andrija nedavno zaprosio svoju dugogodišnju devojku Elizabet.

- Pitanje za Jovanu: Sa koja još dva fudbalera si bila? - pitao je Lepi Mića, a ona je iz stopa izgovorila.

- Pa, eto, neka bude Andrija Živković. Ne bih sad više otkrivala - rekla je Jovana.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Cvijanović, Peđa Medenica i MC Stojan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading