MILJANU KULIĆ ČEKA PAKAO ZBOG DIVLJANJA PO BEČU! Zola preduzeo sve mere, ništa od njenog povratka u Elitu?!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavljaju prepucavanje putem društvenih mreža, najavljen novi haos u Beču.

MILJANU KULIĆ ČEKA PAKAO ZBOG DIVLJANJA PO BEČU! Zola preduzeo sve mere, ništa od njenog povratka u Elitu?!

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock, Pixabay.com

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole već godinama intrigira javnost, a poslednjih dana ponovo je postao glavna tema medija. Kontroverzna Nišlijka je otputovala u Beč u potrazi za svojim bivšim partnerom, a javnost je bila uznemirena informacijama da Zola ne želi da se susretne sa Miljanom. Međutim, iznenađenje je usledilo kada su se na društvenoj mreži TikTok pojavile njihove zajedničke fotografije.

Na jednoj od fotografija, Miljana i Zola poziraju zagrljeni u liftu, dok se na drugoj vidi kako razmenjuju strastveni poljubac. Ove slike su izazvale šokiranost među njihovim fanovima, koji su ostavljali brojne komentare ispod objava.

Republika

Foto: printscreen/TikTok/mixy.live

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

Dok su se fanovi pitali da li je ovo početak nove ljubavne priče ili samo još jedan skandal, roditelji Miljane Kulić su izrazili zabrinutost za njen bezbednost i finansijsku situaciju.

Kako je Kulićeva raskrinkala Zolu, koji je želeo da krije njihovu vezu, on joj je odgovorio putem Instagrama, pa objavio snimak, spomenuo je u istom i napisao "Lokacija - greška".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lazar Čolić Zola, Instagram

 

Pretpostavlja se da Čolić pokušava da dokaže da Kulićeva sve vreme obmanjuje naciju i sveti mu se zbog raskida, a Miljana ne prestaje da iznosi nove dokaze.

Podsetimo, Kulićeva je najavila svoj povratak u Elitu, pa saopštila da će se to dogoditi već u petak, što je dodatno zaintrigiralo gledaoce rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading