KOD DARE SVE PUNO KOŠTA! Pevačica PAZARILA novu NEKRETNINU, a tek da vidite LOKACIJU, svi joj ZAVIDE!(FOTO)

Autor:

Zabava

13.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara postala vlasnica još jednog stana, pa se javno pohvalila.

KOD DARE SVE PUNO KOŠTA! Pevačica PAZARILA novu NEKRETNINU, a tek da vidite LOKACIJU, svi joj ZAVIDE!(FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

Popularna pevačica Dara Bubamara je izazvala pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama, otkrivajući da je postala vlasnica još jedne nekretnine.

Republika

Foto: Instagram.com

Dara pazarila novi stan, pa se pohvalila na Instagramu

Pored stana koji je prošle godine kupila u Barseloni, Dara već dugi niz godina poseduje nekoliko luksuznih nekretnina u Novom Sadu, gradu iz kojeg potiče, kao i u elitnom beogradskom naselju Dedinje.

Na fascikli na kojoj je pisalo "javni beležnik", Dara je otkrila svoju novu investiciju uz poruku: - Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi - pohvalila se Dara na Instagramu.

Republika

Foto: instagram/darabubamara

Dara objavila da je potpisala papire za novu nekretninu

Iako nije precizirala lokaciju ove nove nekretnine, javnost je ostala znatiželjna da li se odlučila za Beograd ili Novi Sad, gde već ima vlasništvo nad nekoliko stanova.

Dara je istakla da, iako ne voli da se hvali svojim materijalnim vlasništvom, želi da obezbedi lagodan život svom sinu Kosti. U jednom intervjuu je istakla:

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž - rekla je tada Dara.

 Ovaj stav pokazuje Darinu odgovornost prema porodici i želju da obezbedi sigurnu budućnost svom sinu.

Republika

Foto: instagram/darabubamara

Dara počastila prijatelje u restoranu nakon što je pazarila nekretninu

Inače, pevačica uživa sa 20 godina mlađim dečkom kog krije od očiju javnosti, a kako prenose mediji, sad joj je poklonio sat marke Roleks, koji vredi 30.000 evra! Pevačica je i ranije volela skupe satove, pa je sad još jedan uvrstila u svoju kolekciju.Kako se priča, momak koji je dosta mlađi od pevačice radi sve kako bi je oborio s nogu. 

Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak! Iz Vojvodine je i jeste tatin sin, ali ima i svoj uspešan biznis. Njemu taj "roleks" od tridesetak hiljada evra ne znači mnogo, ima on love koliko hoćeš, ali zna da Dara nosi skupu garderobu, oduvek vozi besne autobomile i voli dobre satove, pa je odrešio kesu. Čudno mi je da je ona to uopšte objavila jer u poslednje vreme ne voli da se toliko priča o njenom privatnom životu i krije ga kao zmija noge - priča Darina bliska prijateljica za Informer, pa dodaje:

Odlepio je mali! Zato je i kupio Roleks od 30.000 evra. Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading