"KAO DA JE MAJKA TEREZA LIČNO"! Tviter se sprda sa biografijom Megan Markl - Da li je ovo najgora samohvala ikada?

Autor:

Svet

13.02.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl – Borac za ljudska prava

"KAO DA JE MAJKA TEREZA LIČNO"! Tviter se sprda sa biografijom Megan Markl - Da li je ovo najgora samohvala ikada?

Foto: Tanjug/AP


Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, nedavno je pokrenula svoju web stranicu na kojoj je objavila svoju biografiju. U svojoj biografiji, Megan ističe svoju posvećenost borbi za ljudska prava i rodnu jednakost, nazivajući sebe prvakinjom u toj oblasti. Ona ističe da je njen aktivizam za prava žena i devojčica konstantna nit u svim njenim humanitarnim i poslovnim poduhvatima.

"Njeno doživotno zagovaranje za žene i devojčice ostaje stalna nit u njenim humanitarnim i poslovnim poduhvatima. Imenovana je jednom od najuticajnijih žena na svetu", kaže Megan u biografiji.


Megan ističe da je nakon diplomiranja usmerila svoju pažnju na industriju zabave, postigavši uspeh ulogom u popularnoj seriji "Suits", ali nije zanemarila ni svoj humanitarni rad. Putujući u zemlje poput Ruande i Indije, podržavala je humanitarne misije i aktivno se angažovala u promovisanju ljudskih prava.

"Nakon što je diplomirala, Megan je usmerila svoj fokus na industriju zabave, kasnije osiguravši glavnu ulogu u hit-seriji Suits, u kojoj je glumila sedam sezona. Između snimanja Megan je putovala u Ruandu, Indiju i druge zemlje kako bi podržala humanitarne misije" dodaje.


Reakcije na Tviteru

Meganina biografija izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama. Tviteraši su se našalili na račun njenih tvrdnji, ističući da je njena biografija duža od Harijeve i komentarišući njen opis sebe kao prvakinje u borbi za ljudska prava.

Osim toga, Megan ističe svoje angažmane kao zagovornica UN Women, globalna ambasadorka World Visiona i vodeća savetnica za One Young World. Takođe, posebno se ističe njen rad kao gostujuće urednice britanskog Voguea, čiji je primerak iz 2019. godine postao najbrže prodavan u istoriji časopisa.

"Odigrala je ključne uloge kao što su zagovornica UN Women za političko učestvovanje i vođenje žena, globalna ambasadorka World Visiona i vodeća savetnica za One Young World. Megan je takođe putovala kako bi podržala vojnu zajednicu na USO turneji, posetivši šest vojnih baza u sedam dana", dodaje Megan o sebi na sajtu.

"Vojvotkinja od Saseksa bila je gostujuća urednica British Voguea u julu 2019., koji je bio najbrže prodavan primerak u istoriji časopisa", dodaje se na sajtu.

Megan Markl svojom biografijom na web stranici izazvala je različite reakcije, ali istovremeno istakla svoje humanitarne i aktivističke angažmane.

Kada je reč o njenom suprugu, princu Hariju, i on je objavio svoju biografiju na istoj web stranici. Ovo je prvi put da su javno objavili svoje biografije od napuštanja kraljevskih dužnosti prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading