VODITELJKA SA ŠAVOVIMA OKO OČIJU ZABRINULA SVE! Najpoznatija loto devojka bivše Juge pokazala kako izgleda nakon ESTETSKOG ZAHVATA!

Autor:

Zabava

13.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić šokirala izgledom.

VODITELJKA SA ŠAVOVIMA OKO OČIJU ZABRINULA SVE! Najpoznatija loto devojka bivše Juge pokazala kako izgleda nakon ESTETSKOG ZAHVATA!

Foto: Instagram

suzana

Suzana Mančić, najpoznatija loto devojka bivše Jugoslavije, nedavno je svoj izgled pokazala na Instagramu nakon estetskog zahvata i tom priliom zabrinula sve fanove.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Suzana Mančić išla na estetsku operaciju, pa se nedeljama oporavljala od zahvata

Naime, Suzana je otkrila je da je podvrgnuta korekciji kapaka i pokazala uklanjanje šavova, prikazujući vidljive ožiljke od zahvata na deljenoj fotografiji.

Republika

Foto: Instagram

Suzana Mančić nakon intervencije - zatezanje kapaka

- Sutra tačno obeležava sedam dana od korekcije kapaka, a juče smo uklonili šavove. Sviđa mi se, zadovoljna sam - napisala je.

Inače, Suzana Mančić, navodno je bila velika ljubav pokojnog Aleksandra Kneževića Kneleta, žestokog momka sa Voždovca, koji je stradao u hotelu Hajat pod misterioznim okolnostima. Kako i danas po gradu kruže priče da je ubijen jer je uzimao skupe satove i automobile Miši Cvijetinoviću da bi imresionirao pevačicu, navodno Mančićevu, ubrzo su mu se svetili. Suzana se sada oglasila za Republiku rečima da ona ipak nije fatalna žena za kojom je Knele jurio i zbog koje je platio glavom.

Vidim u kom pravcu ide priča, ali bih odmah rekla da nije reč o meni. Nisam bila ta fatalna žena za kojom je Knele, kako kažete, trčao! Ne znam koja pevačica druga bi mogla da bude u pitanju, ali verujte mi da ja nemam veze sa celom pričom - rekla je voditeljka za naš portal.

Priča se opet podgrejala nakon što je Kristijan Golubović tokom svog gostovanja kod Jovane Jeremić na Pinku u jutadnjem programu rekao da je Knele ubijen zbog pevačice koju je jurio devedesetih, a koja je danas atraktivna i lepa kao tada. 

- Knele je mislio da svakome može da uzme auto ili sat da bi se pokazao pred devojkama. Pričao je "Odoh da se vidim sa jednom ribom na sat, dva... To je bila jedna estradna ličnost, lepa žena koja je i danas takva. Kad je uzeo sat i auto druga ekipa je počela da postavlja pitanja. Molio sam Kneleta da sve reši, ali je on tada već bio otrovan - rekao je on. 

Važno je napomenuti da je 67-godišnja bivša TV voditeljka privukla veliku pažnju kada se pojavila na naslovnoj strani srpskog izdanja Plejboja 2004. godine, tvrdeći da je bila najplaćenija ličnost u istoriji srpskog izdanja časopisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading