HRVATICA ŽELI DA PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI! Razapeli je na društvenim mrežama, a ona za HEJTERE ima JASNU poruku: BORIM SE SAMO U KREVETU!

Autor:

Zabava

13.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos bez dlake na jeziku odgovorila hejterima.

HRVATICA ŽELI DA PREDSTAVLJA SRBIJU NA EVROVIZIJI! Razapeli je na društvenim mrežama, a ona za HEJTERE ima JASNU poruku: BORIM SE SAMO U KREVETU!

Foto: printscreen/TV Pink

Nakon što je Martina Vrbos odlučila da se takmiči na "Pesmi za evroviziju 24" i da predstavlja Srbiju, momentalno su krenuli negativni i oštri komentari na račun pevačice. Kada je Martina izjavila da se divi i da voli našeg predsednika Aleksandra Vučića, tek je krenula hajka na nju, a ona je zapušila usta svim hejterima.

Republika

Foto: instagram.com/martina.vrbos

Martinu Vrbos razapeli na društvenim mrežama zbog Srbije

Naime, Martina kaže da poruke koje dobija ne smatra uvredljivima i da je ne zanima ko šta misli, pošto je jasnog stava i neće ga menjati.

- Zašto uvredljive? Oko dobrog konja se prašina digne. Ja to gledam iz druge perspektive, tvoji te najviše i vole i mrze, tako da, eto, sad ovako, sutra onako. Meni to ne smeta previše, trudim se dati najbolje od sebe  - rekla je za Kurir i dodala da je takve poruke ne uznemiravaju, te da se ona bori samo u krevetu:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Martina Vrbos ne mari za hejtere, a za njihove uvrede imala je jedan odgovor

Ma, ko mene može uznemiriti? Neostvareni ljudi koji imaju vremena iza ekrana svojih telefona da vode borbu... S kim tačno? Sa mnom ne! Ja se borim samo u krevetu, a ovako se slatko nasmejm. Pored dvoje male dece, nemam vremena da čitam komentare svih tih "doktora znanosti", ali evo, obećavam, čim uhvatim malo vremena, pročitaću sve. Ja sam žena koja je u estradnoj industriji i sve što radim je šoubiz. Ako nisam u stanju podnositi komentare, kritike, napade, onda treba da budem službenica na šalteru, a ne pevačica. Sve je to deo posla koji je ponekad lep, a ponekad ružan, kao i svaki drugi.

Martina kaže da više strahuje da ne povrati pet kilograma koje je jedva svukla, nego za te negativne komentare. Takođe dodaje da njene roditelje ovakve stvari ne pogađaju. 

- Moji roditelji su skromni i pošteni ljudi, u penziji su, puni su života i životne radosti. Imaju veliko društvo, puno prijatelja i ovakve stvari gotovo da ne dopiru do granica njihovog života. Niko ih ne dira, nemaju neugodnosti i već su navikli da se oko mene uvek stvara neka gužva, pre svega zato što sam iskrena i otvorena, što u ovom poslu ponekad nije dobro.

Republika

Foto: promo

Martin Vrbos se takmiči na "Pesmi za Evroviziju "

Inače, RTS nedavno je objavio je ko je u užem izboru za predstavnika. Na spsiku su brojna poznata lica, a među izvođačima se našla i hrvatska pevačica Martina Vrbos koja će izvesti pesmu "Da me voliš". Martina već godinama živi u Srbiji gde se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića. Vrbos je bila prilično odsutna s estrade i izgleda da je ovo njen novi pokušaj povratka. Nakon što je otkriveno da će se Martina takmičiti za Srbiju, brzo su krenuli neki negativni komentari na njen račun, ali ona ne mari za njih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading