SELMA OPET PROVOCIRA! Pevačica pevala samo srpske pesme, namerno objavljivala snimke kako se vozi po Beogradu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džabe sve, ne može Selma bez Srba", "Zašto ovo radi nikome nije jasno", "Provociraš ponovo", "Došla Selma u srpski grad" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

SELMA OPET PROVOCIRA! Pevačica pevala samo srpske pesme, namerno objavljivala snimke kako se vozi po Beogradu! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/selmabajrami.star

Pevačica Selma Bajrami napustila je Bosnu i Hercegovinu, pa je otputovala u grad u kom u ovom trenutku živi preko 200.000 Srba. Ljudi ne bi zbog ovoga ni bili u čudu da pevačici nedavno nije zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA, Aleksandra Vulina, nakon što je vraćena sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla. 

Bajramijeva ne prestaje da provocira na sve načine na koje je to moguće, pa mnogi tvrde da je sada prevršila svaku meru. Selma je otputovala u Beč, gde se provodila, a na svom Tiktoku je objavila snimak iz automobil, dok je pevala hit Sanje Vučić.

 

 

Džabe sve, ne može Selma bez Srba", "Zašto ovo radi nikome nije jasno", "Provociraš ponovo", "Došla Selma u srpski grad" - bili su samo neki od komentara na pomenutoj mreži.

Beč sa pravom zovu treći najveći srpski grad na svetu, posle Beograda i Novog Sada, budući da u njemu, nezvanično, živi oko 200.000 Srba, a u celoj Austriji živi preko 300.000.

Srpski je u ovoj zemlji, posle nemačkog, jezik kojim se najviše govori. Usput, kada je zabrana stupila na snagu, pevačica je tokom celog dana objavljival snimke na kojima se vidi kako se vozika po Beogradu. 

Podsećanja radi, sve je počelo kada je Selma na jednom od svojih nastupa rukama simulirala dvoglavog orla koji je simbol Velike Albanije i time jasno uvredila Srbiju u koju je uvek do tada bila dobrodošla. U jednoj od svojih provokacija ona je pomenula i Novaka Đokovića, čime je još više navukla gnev i bes.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading