TAMARA PUCA OD RADOSTI ŠTO JE SELMA DOBILA ZABRANU! Đurićka sve šokirala objavom na Instagramu! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

pevačica je danas zadržana na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, nakon čega je ukrcana u avion kojim stigla, pa je vraćena u Sarajevo!

TAMARA PUCA OD RADOSTI ŠTO JE SELMA DOBILA ZABRANU! Đurićka sve šokirala objavom na Instagramu! (FOTO)

Foto: Printscreen/TikTok

Starleta Tamara Đurić likuje što je pevačici Selmi Bajrami navodno zabranjen ulazak u Srbiju, pa je podelila vesti sa portala u kojima stoje ove informacije. Ona je uz vest o Selmi stavila gif crtane junakinje Pokahontas, što se može protumači kao "Srećan put" iz naše zemlje!

Inače, pevačica je danas zadržana na aerodromu kada je pokušala da uđe u Srbiju, nakon čega je ukrcana u avion kojim stigla, pa je vraćena u Sarajevo. 

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami

Ranije je petog novembra u javnost izašao snimak na kom Selma pokazuje dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare".

- Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu, pokušavajući da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna da su moji koreni s Kosova, dakle moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tu tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži "Odakle si sele", na primer radu ću otpevati - napisala je pevačica tada na Instagramu, pa dodala:

Foto: Instagram printscreen

Tamara potkačila Selmu Bajrami

- Muzika pobeđuje svako zlo. A ja sam uvek bila pevačica koja peva za SVE NARODE! I za Bošnjake i za Srbe i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi. A ja vam šaljem ljubav.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, kako bismo je pitali za više detalja, ali se ona nije javljala na naše pozive. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading