OVAJ ZAČIN STAVITE NA RADIJATOR - UPIĆE NEPRIJATNE MIRISE: Zaboravite na SKUPE preparate, ovako će biti prijatnije u kući!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik koji štedi novac.

OVAJ ZAČIN STAVITE NA RADIJATOR - UPIĆE NEPRIJATNE MIRISE: Zaboravite na SKUPE preparate, ovako će biti prijatnije u kući!

Foto: shutterstock

radijator

Svi želimo da naš dom uvek miriše prijatno, a rešenje za to može biti jednostavnije nego što mislite. Umesto skupih kupovnih osveživača vazduha, možete iskoristiti jedan začin koji već sigurno imate u kuhinji – lovorov list.

Nećete više trošiti novac jer je ovo potpuno prirodan osveživač upija neprijatne mirise i istovremeno deluje blagotvorno na raspoloženje i opuštanje.

Republika

Foto: pixabay.com

Trik sa lovorovim listom će vam uštedeti novac


Osobe koje su isprobale ovaj trik tvrde da miris lovora opušta, poboljšava raspoloženje i pomaže pri lakšem usnivanju.

Samo 4-5 listova lovora postavljenih na topao radijator ili u posudu sa toplom vodom na radijatoru, mogu brzo da ispuste svoj prijatan miris i poprave atmosferu u kući. Ova jednostavna tehnika može biti od velike pomoći u stresnim situacijama ili kada želite da se oslobodite neprijatnih mirisa u domu.

Ukoliko nemate radijator na koji možete direktno postaviti listove lovora, možete ih staviti u posudu sa toplom vodom i postaviti na radijator. Iako će ovaj način zahtevati malo više vremena, efekat će biti isti. Važno je napomenuti da je u pitanju potpuno prirodna metoda koja ne samo da osvežava vazduh, već i doprinosi opuštanju i poboljšanju raspoloženja.


Uz pomoć ovog jednostavnog trika, možete učiniti da vaš dom uvek miriše prijatno i osvežavajuće, koristeći samo jedan sastojak koji već imate u svojoj kuhinji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading