UZ OVAJ TRIK HRANA SE NE LEPI ZA TIGANJ: Vaša muka je rešena ZA SVA VREMENA, spremite VODU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko zna ovaj trik, nikada se neće susresti sa takvim problemom u kuhinji.

UZ OVAJ TRIK HRANA SE NE LEPI ZA TIGANJ: Vaša muka je rešena ZA SVA VREMENA, spremite VODU!

Foto: tiktok.com/lets_eat_uk

Jaja su mnogima omiljen izbor za doručak jer veruju da su najzdravija. Činjenica je da mnoge upravo takav odabir zasiti. Ipak, oni koji pripremaju jaja na više masti ili ulja znaju kakve to posledice može da ostavi na kuhinji. Zamrljan i masan šporet, a što nekima izuzetno teško pada je i jaje koje se zalepilo za tiganj.

Postoji trik koji morate znati kako biste izbegli prvo lepljenje jaja, a onda i mukotrpno ribanje takvog tiganja i šporeta. Rešenje ovog problema našli smo na TikToku, a nije u pitanju višak masti. Odnosno, ne morate se brinuti. Ne morate dodavati višak masti ili ulja u tiganj već je u pitanju jedan drugi sastojak.

Stručnjak otkriva da se jaja neće zalepiti ako je tiganj dovoljno vruć i masan, a da biste to utvrdili treba vama malo vode. Zapravo, na videu pokazuje kako izgleda kada je tiganj vruć i kada nije pripremljen za upotrebu, a trik uključuje vodu.

Foto: tiktok.com/lets_eat_uk

Kako da vam se jaje ne zalepi za tiganj

Kada zagrejete tiganj dodajte malo vode koja treba da se "ponaša" kao na videu ispod. Kada voda ispari onda se dodaje ulje, pa tek onda jaje. Nakon tako utvrđenih koraka jaja se neće lepiti za dno već ćete dobiti pravi doručak koji ste i očekivali.

Neki smatraju da im je ovo "previše posla", dok su drugi oduševljeni trikom koji je pokazao.

- Pokušavam, ali mi ne uspeva.

- Ovo je odlično.

- Hvala za ideju - bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading