DOŽIVOTNA ROBIJA ZA FUDBALERA ZBOG UBISTVA DEVOJKE: Njena sestra otkrila detalje koji lede krv u žilama!

Autor: P. Z.

Sport

13.02.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan će dočekati smrt u zatvotu.

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA FUDBALERA ZBOG UBISTVA DEVOJKE: Njena sestra otkrila detalje koji lede krv u žilama!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Italijanski fudbaler Đovani Padovani osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva bivše devojek Alesandre Mateuci.

Ubistvo se desilo u avgustu 2022. godine, a Padovani je konačno osuđen.

Sestra žrtve, Stefanija, je tokom suđenja otkrila jezive detalje koji su se dogodili kobnog dana.

- Izašla je iz svog automobila i počela da vrišti: 'Ne, Đovani, preklinjem te'. Bila sam na telefonu. Odmah sam nazvala policiju koja je ubrzo stigla - otkrila je Stefanija.

Kako su tada preneli italiajanski mediji, Đovani (28) je na lično insistiranje napustio aktovnosti ekipe Sankaltadezea, za koju je nastupao, kako bi otputovao u Bolonju gde je živela Alesandra (56).

On je tada sedeo u kolima ispred njene kuće i čekao ju je da se pojavi, a kada se to dogodilo napao ju je čekićem, bejzbol palicom i klupom koju je pokupio iz parka.

Kada je na mesto zločina stigla hitna pomoć, nesrećna devojka je i dalje davala znake života, ali je ubrzo podlegla povredama.

Treba naglasiti da je Alesandra poslednjih meseci svog života prijavljivala nekadašnjeg partnera zbog uznemiravanja i proganjanja, ali sve to ipak nije sprečilo tragediju.

Đovani Padovani nije poznat svetskoj sportskoj javnosti, iako je u mlađim kategorijama nastupao za Napoli i reprezentaciju Italije. Ipak, kada je došao do seniorskog fudbala, morao je da se zadovolji angažmanima u Seriji D.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading