NASTAVLJA SE LUDILO LIGE ŠAMPIONA! "Građani" kod apsolutnog AUTSAJDERA brane TRON! Evo gde možete pratiti TV prenose!

Autor:

Sport

13.02.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madridski Real će biti na još većem ispitu.

NASTAVLJA SE LUDILO LIGE ŠAMPIONA! "Građani" kod apsolutnog AUTSAJDERA brane TRON! Evo gde možete pratiti TV prenose!

Foto: Tanjug/AP

Utakmicama osmine finala nastavlja se takmičenje u Ligi šampiona. Čas da otvore eliminacionu rundu imaće Mančester siti i Real Madrid, koji će na gostovanjima Kopenhagenu, odnosno, Lajpcigu, pokušati da ostvare pozitivne rezultate pred revanše na Etihadu i "Santjago Bernabeuu".

U ostalim utakmicama ove faze, sastaju se: Lacio - Bajern, PSŽ - Sosijedad (sreda, 13.2.), PSV Ajndhoven - Borusija Dortmund (20.februar), istog dana u istom terminu igraće Inter - Atletiko Madrid, dok će 21. februara na teren Porto - Arsenal, odnosno, Napoli - Barselona. Svi mečevi počinju u 21 čas.

Foto: Tanjug/AP

Real Madrid gostuje Lajpcigu u prvoj utakmici osmine finala LŠ

Izabranici Pepa Gvardiole su apsolutni favoriti u dvomeču sa danskim predstavnikom i sve osim ubedljivog prolaska "građana" bilo bi ravno megasenzaciji!

Da je Siti u vrhunskoj formi, pokazuju i rezultati u Premijer ligi, gde su naređali šest pobeda i izbili na drugo mesto, dva manje od lidera Liverpula, a sa istim brojem bodova kao trećeplasirani Arsenal.

Real je deklasirao Đironu u derbiju Primere i osamostalio se na čelu tabele La lige, dok su "bikovi" u poslednjih pet utakmica Bundeslige doživeli tri poraza, remi i slavili samo protiv Uniona. Zato je i blaga prednost na strani Madriđana, koji su veliki favoriti da prođu u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Oba susreta možete pratiti na TV Arena sport Premium 1 i Premium 2.

LIGA ŠAMPIONA, OSMINA FINALA:

Kopenhagen - Mančester siti (21.00)

Lajpcig - Real Madrid (21.00)  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading