OGLASIO SE BORJAN! Bivši kapiten Zvezde OTKRIO kada će se VRATITI na teren!

Autor:

Sport

12.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaradio je tešku povredu u derbiju slovačkog šampionata.

OGLASIO SE BORJAN! Bivši kapiten Zvezde OTKRIO kada će se VRATITI na teren!

Foto: www.profimedia.rs

Golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Milan Borjan oglasio se posle povrede koju je zadobio na meču protiv Žiline.

Kanadski reprezentativac se posle jedne intervencije u svom šesnaestercu nezgodno prizemljio na kuk i zbog toga je morao da bude iznet sa terena.

Nedugo zatim, doskorašnji ljubimac delija je odveden na lekarske preglede, kako bi se ustanovio stepen povrede.

- Danas se osećam bolje, hodam sam. Pad je izgledao loše, ali na pregledima se ispostavilo da nema preloma niti oštećenja nerava, što je izuzetno pozitivna stvar - rekao je Milan, pa potom nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

- Od prvog dana radim sa klupskim medicinskim timom, koji mi je mnogo pomogao i oporavak ide dobro. Želeo bih da se zahvalim svim navijačima Slovana koji su mi pružili podršku i jedva čekam da se opet vidimo na terenu i zajedno beležimo nove pobede - istakao je Borjan.

Podsetimo, čuvar mreže reprezentacije Kanade je bio među najzaslužnijima za rezultate crveno-belih na domaćoj i evropskoj sceni u protekloj deceniji.

Sve se dešavalo kada je sa klupe komandovao Vladan Milojević, ali je dolaskom bivšeg trenera Baraka Bahara i izraelskog reprezentativca Omrija Glazera pao u drugi plan, izgubio kapitensku traku i morao na pozajmicu.

Sada kada se trofejni stručnjak vratio na trenersku klupu umesto Izraelca, ponovo je počelo da se priča o Borjanovom povratku među crveno-bele. Ipak, pre kraja tekuće sezone, to se izvesno neće desiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading