STRAVIČNA POVREDA GOLMANA CRVENE ZVEZDE! Sleduje mu ozbiljna PAUZA?! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da mu se ne piše dobro.

STRAVIČNA POVREDA GOLMANA CRVENE ZVEZDE! Sleduje mu ozbiljna PAUZA?! (VIDEO)

Foto: Starsport

Golman Crvene zvezde Milan Borjan, koji je trenutno na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, doživeo je nezgodnu povredu tokom derbija Slovačke protiv Žiline.

 

 

U 50. minutu utakmice, Borjan je pao na nezgodan način nakon što je istrčao iz svog šesnaesterca da bi zaustavio slobodan udarac protivnika. Iako je u prvi mah pokušao da ustane, Borjan nije bio u mogućnosti da se samostalno kreće i morao je biti iznet sa terena na nosilima.


Ova sezona je bila izuzetno uspešna za Milana Borjana, koji je bio jedan od najboljih igrača Slovana iz Bratislave. Povreda koju je doživeo u derbiju sa Žilinom mogla bi imati značajan uticaj na tim u narednim utakmicama.

Očekuje se da će se uskoro saznati više detalja o Borjanovoj povredi i o njegovom oporavku. Navijači Crvene zvezde i Slovana iz Bratislave prate situaciju sa nadom da će se njihov golman brzo oporaviti i vratiti na teren.

Borjana je prošle sezone na golu Crvene zvezde po odluci bivšeg trenera crveno-belih zamenio Omri Glazer. S obzirom da je Izraelac bio neprikosnoveni prvi izbor, Kanađaninu srpskih korena nije bilo druge, nego da se obroba u drugom klubu, kako bi zadržao formu konstantnim nastupima i tako sačuvao šansu za eventualni povratak na Marakanu. 

Omri Glazer je ove sezone branio na 26 utakmica u Zvezdinom dresu, primio je 31 gol, a devet puta je ostao nesavladan. Sa druge strane, Milan Borjan je na 28 mečeva za Slovan primio 34 gola i takođe je devet puta sačuvao mrežu netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading