DEVOJČICA KOJU SU MEDIJI RAZAPELI JE VEĆ OSTVARILA SVOJ SAN! Pogledajte Pavlinin susret sa Borjanom! Golman OSTAO ZAPANJEN! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.01.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete koje se dosta spominjalo u javnosti je već ostvarilo sve želje.

DEVOJČICA KOJU SU MEDIJI RAZAPELI JE VEĆ OSTVARILA SVOJ SAN! Pogledajte Pavlinin susret sa Borjanom! Golman OSTAO ZAPANJEN! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda

Pavlina Radovanović, mlada devojčica iz Orahovca sa Kosova i Metohije, postala je poznata po svom izvanrednom talentu za pevanje srpskih tradicionalnih, kosovskih i patriotskih pesama. Međutim, njena ljubav prema rodnoj zemlji dovela ju je na metu neprimerenih komentara i osuda tajkunskih novinara u poslednjim danima.

Danas ističemo jednu epizodu iz života devojčice, kada joj se ostvarila velika želja. Naime, ona je dobila priliku da upozna svog idola Milana Borjana, inače bivšeg golmana Crvene zvezde, od koga je na poklon dobila njegove rukavice i dres. 

U prvom trenutku, ddevojčica je bila toliko inenađena da je pobegla od Borjana. Ipak, legendarni čuvar mreže na Marakani ju je pozvao da mu priđe, da ga devojčica ne bi više puštala iz zagrljaja, puštajući pri tome more suza radosnica. 

 

 

Posle susreta, Borjan je rekao sledeće:

- Oseća je neverovatan, anđeoski glas, prava lepotica. Drago mi je da je uspela da dođe u Beograd i da se upoznamo, i Bože zdravlja, ja ću da dođem jedan dan dole (Orahovac) - izjavio je tadašnji golman Zvezde. 

Potom se Borjan dotakao srceparajućeg pisma koje je primio od Pavline. 

- Divno pismo, čak su mi i suze krenule na oči. Jedva sam čekao da je upoznam, i evo, ostvarila se i meni želja - rekao je Borjan. 

Podsećamo, novinari su javno napali Pavlinu, pokušavajući da diskredituju njeno umetničko izražavanje i ljubav prema Srbiji. Komentari poput "opštenarodni povratak u srednji vek" i upoređivanje sa "staramajkom iz kosovskog ciklusa" naišli su na osudu javnosti, koja je prepoznala nepravedan napad na mladu umetnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading