BOKI 13 PUŠTEN IZ BOLNICE: Hitno se oglasio nakon operacije koja je trajala ČETIRI SATA!

Autor:

Zabava

18.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši voditelj je otkrio da su mu kelari uklonili dva lipoma!

BOKI 13 PUŠTEN IZ BOLNICE: Hitno se oglasio nakon operacije koja je trajala ČETIRI SATA!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Tvkanal5

Bivši voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, nedavno je prošao kroz petu operaciju uklanjanja lipoma. Ovog puta, zahvat je trajao čak četiri sata, a Jovanovski je sada u fazi oporavka.

Jovanovski je otkrio da su mu lekari uklonili dva lipoma, koji su posledica prethodnih operacija, na dve strane abdomena. 

- Nemam snage, ali okej, oporavljam se. Vadili su mi sada dva lipoma, posledica od operacija, na dve strane na abdomenu. Operisao sam se na državnoj klinici, a operacija je trajala između tri i četiri sata. Lipomi su uklonjeni i sada sam u zavojima, što je normalno - ispričao je Boki, koji je istakao da su ga doktoru otpustili sa bolničkog lečenja.

Republika

Foto: instagram.com/boki13official

Boki 13 nakon izlaska iz zatvora

- Sve je dobro prošlo, iskreno se nadam da ih više neće biti. U nedelju je bila operacija, a juče sam pušten iz bolnice, sada sam kod kuće - rekao je on za "Telegraf".

Podsetimo, Jovanovski je proveo u zatvoru "Idrizovo" četiri godine. Razlog za puštanje je upravo bilo njegovo zdravstveno stanje, a više lekara je odlučilo da ga pusti na slobodu krajem novembra.

Podsetimo, Boki je primljen u bolnicu pre četiri dana, 14. januara. Operacija je izvršena na Državnoj klinici.

Tada se oglasila njegova majka, Jasminka Jovanovska.

- Da, primljen je na kliniku i očekuje se početak operacije. Operacija je uklanjanja lipoma, posledica ranijih operacija, a radi se na Državnoj klinici - rekla je Jovanovska za "Skopje 1"-

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading